- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
kelzsoca #19586 üzenetére
Attól még, hogy mostanság már az utolsó bit se samsung eredetű az OS-ben, még lehet jó - sőt, megkockáztatom, hogy mióta mindent a kódban kell javítani, már csak azért is nő a romok átlagos minősége, mert mostmár csak az tudja folytatni, aki ért is hozzá, és nincs kismillió szutyok stockrom módosulat.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
#40993792 #19558 üzenetére
Amit RSA kulcsokkal zárnak le, azt egy-két ember belátható időn belül csak akkor tudja nyitni, ha
a. Megszerzik a kulcsot. (Pl. lefizetik vagy addig verik a programozót, amíg oda nem adja, csakhát kína az messze van, meg fenyegetőzni se tudok kínaiul...)
b. Béna volt a programozó, és maradt egy kis "hiba" a kódban. (Ilyet egyenlőre még nem láttam bootloaderben)
c. 100%-ig üzemképes Quantum-számítógépük van, amiben nincs thermális zaj, így a másodperc törtrésze alatt létre tudják hozni a megfelelő kulcsot. (Ilyen csak elméletben létezik, reményeim szerint a gyakorlatban soha nem is lesz, mert akkor lőttek minden IT biztonságnak
Legalábbis ha a fizikusoknak igazuk van. )Nem véletlenül nincs nyitás a döfire...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
#40993792 #19537 üzenetére
Defy után nem lesz gond a bootloader.
Mondjuk reményeim szerint ha máshogy nem, akkor SeaBIOS-al vagy COREBOOT-al meg lehet kerülni, végülis egy ugyanolyan x86-os rendszerről beszélünk, mint a "nagy" gépeknél.Ha lehet nyitni-zárni, akkor engem is érdekelhet. Egy ilyen cucc már elég erős a romfordításhoz, végülis Atomon tudtommal többen is forgatnak, nem?
-
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
Má megin a homárkodás...
Inkább igyatok, az legalább egészséges.[link] -
Sulthekk
aktív tag
-
Sulthekk
aktív tag
Nah, nehogymá szomjanhaljon itten valaki, nyissuk ki a kocsmát... ZTE-juzernek pedig itt vagyok jómagam.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
FET-MEN #18667 üzenetére
Szerintem a Sonim-ok vannak a legjobban összerakva. Mondjuk ez egy alapvetően más kategória.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #18642 üzenetére
Nem, mifelénk az szigorúan tiltott... Viszont aki feldobta a "mindennapos testnevelést" a Parlamentben, azt szívesen bedobnám mondjuk akár csak egy hétre magam helyett, merthogy magában még elmegy, de hogy UTÁNA még legyen annyi erőm, hogy bármire is odafigyeljek... Már tavaly is probléma volt, hogy egy-egy ilyen óra után az osztály nagyobbik fele "lefagyott", na de ha ez mindennapos lesz akkor bizony zuhanni fognak a jegyek.
-
Sulthekk
aktív tag
Jah, és holnap szeptember 1...
De legalább szombat. -
Sulthekk
aktív tag
Üdv a zuraknak!
Ma volt némi szerencsém, és le tudtam húzni a teljes CM10-es repo-t! Na viszont itt jön a zaz aprócska probléma, hogy nem hajlandó lefordulni, ugyanis egy x86-os Debian Wheezy-t futtatok, de a google-nél a toolchain-t - mint arra így utólag ráébredtem - x86_64-es rendszerre fordították. Az volna a kérdésem, hogy megoldható-e a dolog egy régebbi (ICS-es) fordítóval is, vagy mindenképpen szükséges a 64-bit? Valahogy nem vagyok olyan kedvemben, hogy újrahúzzam a rendszert, főleg mivel most kivételesen sikerült még a legproblémásabb dolgokat is hibátlanul belőni.
Előre is köszönöm!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #18434 üzenetére
Ezekszerint akkor a szamszung valamelyik a kettő közül?
Vajh melyik lehet az?Tudom már! Mindenképpen a börtön, mert a Zakademikusok szakterületükből adódóan néha elmennek a detoxba, és BIZTOS nem bíznák rá magukat a kórejaiakra.
Tudod jól, hogy S3 miatt van eltávon. Két lehetőséget említettél, tehát valamelyik a kettő közül az S3/szamszung. Én a Zalkoholtudományi kar létezésének ismeretében döntöttem.
Ha még mindig nem érted, akkor igyál még egy kicsit, aztán nézd meg utána.
-
Sulthekk
aktív tag
Jóreggeltet minden vendégnek!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17855 üzenetére
Kínai telefonnál ez szerintem fordítva lenne probléma...
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17853 üzenetére
Jóreggeltet!
Akkor miért nem javítod ki?
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17835 üzenetére
Nicsak nicsak... Asszittem asszonyka pengéje szépen viszi a Svéd Havat...
Hogyisvanezkíremszépen?kutkut:
Már aki, ugyebár... -
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #17698 üzenetére
Van egy sanda gyanúm hogy ebből a kérdésből nem lehet jól kijönni, úgyhogy inkább bele se megyek...
Egyébként ami a félrebeszélést illeti, szerintem te is kitértél a metro ui-s átlagjúzeres kérdésem elől, úgyhogy furcsa ezt tőled hallani.
Hamár gépi kód, én most 0x90, te addig légszíves JMP LONG 004056cf. Nem kapsz RETN-t.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
nggabi #17661 üzenetére
Csak az van lemaradva aki a gyári romoknál nem megy tovább. Én is több mint egy hete futattok JB-t, és nem találkoztam súlyos/javíthatatlan gondokkal, igazából három komolyabb gondom van vele, de az egyiket már részben áthidaltam, a másik kettővel még hónapokig nem lesz dolgom, addigra pedig már bőven lesz rá javítás.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17650 üzenetére
Az eredeti állítás: 'A házi pálinka szomjat olt évszázadok óta.'
Ha ezt az állítást beteszed egy if-be, akkor mindig a 'true' ág fog lefutni, függetlenül attól, hány év telt el a futtatás és a kód írása között. Így már érthető?
Amúgy jóreggeltet!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17647 üzenetére
Miért is? Igaz volt régen, igaz most is, és szerintem a jóféle páleszt a jövőben sem vetik majd meg a zemberek... Tehát az állítás mindig igaz.
-
Sulthekk
aktív tag
Jó reggelt!
-
Sulthekk
aktív tag
Jóreggeltet!
Képzeld, rájöttem hogy nem is EREDETI kínai a telefonod...
Namost ha nem eredeti, akkor hamisítvány.
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
tariattila #17434 üzenetére
Na ez se túl gusztusus... Valami szebb es kőne már idé.
@17434: Na végre valami értelmes poszt!
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
#40993792 #17370 üzenetére
Nem véletlenül volt ott a szmájli...
Egyébként tényleg sokat változott GB óta, ráadásul az Operát ha jól tudom még mindig GB sdk-val fordítják, úgyhogy még valami kompatibilitási mód is lehet, mert gb alatt csomó mindent lehetett csinálni, ami ics-en kivételt dob... -
Sulthekk
aktív tag
Jóreggeltet mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest