- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz
Keeperv85 #26161 üzenetére
pálinkavisszaböffentős szép délutánot a zuraknak!
mobilbótba vótam...
kínai teló azt jóvan!naszóval... alvajáró volt a hüwej is múltkor...
kikapcs kijelzővel végig ébren... utána elkzdtem netezni és utána ezt az időszakot úgy jelezte, hogy nem volt ébren....ez az úgynevezett munkaidő átcsoportosítás... kínai kisgyerekek is biztos így dolgoznak
-
Sulthekk
aktív tag
válasz
Keeperv85 #26015 üzenetére
Gecko... Azért eszi a memóriát, (és azért olyan jó a kiegészítôkezelése) mert a böngészôt magát is a böngészômotor futtatja, gyakorlatilag csak a Gecko-t (vagy XULRunnert) kell portolni, onnantól már fut az egész. Onnan tudom, hogy amikor programozni tanultam írtam magamnak egy sütimérgezôs böngészôt FF alapokon, aztán lestem amikor belenéztem... downloadManager.js?
Mondjuk a tapizós eszközökhöz kell némi átalakítás, hogy kisebb legyen az UI, meg jobban integrálódjon az OS-el, úgyhogy az androidos párján szerintem egy java GUI-ba ágyazott Gecko futhat. -
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest