- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Nem is kikapcsolásra gondoltam. Hanem valami olyasmire, mint a nVidia féle UC akarna lenni az nVidia szerint.
Azaz átalakítja a kódot, hogy a kártya azt jobban fel tudja dolgozni.
Általában a +4 pipeline azért nem teljesen rossz.
Ezt valahogy úgy képzelem (lehet, hogy naívan) ha tudjuk, hogy az egyik pipeline-nak valamivel gondja van, de mást viszont gond nélkül meg tud csinálni, akkor csak olyan feladatokat osztunk ki neki amivel nincs gondja.
Ne adj isten ha tudom, hogy mit ront el, akkor úgy alakítom át számára a bemenő adatot, hogy helyes eredményt kapjak.
Ha nem kapcsolható ki teljesen, akkor esetleg elképzelhető, hogy lehetne neki valami kamu feladatot adni, ami nem módosítaná a végén megjelenő képet. De a másik három pipeline viszont hasznos feladatot végezne.
Vagy valami hasonló.
Szerintem nem lehetetlen, csak épp nem éri meg.
Valószinűleg az ATI is megírhatta volna a drivert/BIOS-t, hogy mondjuk kettessével legyenek ki-be kapcsolhatóak a pipeline-ok, de nem érte meg foglalkozni vele. -
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest