- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
AZ normális hogy 2 nap alatt 3470 próbálkozás ? amiből 79 high rated ??
-
TommyGun
őstag
Kössz a HELP-et
Ahogy felraktap a PRO változatot és bekapcsoltam az ICS-t megoldódott minden gondom
Azóta 780-an keresést regisztrált a ZA....
THX -
TommyGun
őstag
Na gyerekek nem használ senki zone alarmot úgy hogy kivan osztva a nete a helyi hálóra ??
-
neduddki
nagyúr
-
TommyGun
őstag
Szasztok
SEGÍTSETEK PLS
Az én gépemben van két hálókari. egyikbe a net másikba a dsl...
Zone alarm van fent a gépemen....eddig XPSP2 tűzfal volt. Nem volt gondom vele
most viszont csak én tok kimenni a netre ugyanis a másik hálókarim egy szviccsbe megy ott meg van 3 PC....xp túzfallal tök jól ment mindekinek egyből volt nete.....most meg csak nekem.....ZA 5,5 van fent asszem ez a legújabb...
Firewalls/Zones részben átállítottam a helyi háló karit ''trusted''-ra de nem oldott meg semmi. Még host-nak is megadtam a helyi hálón lévő PC-ket amiknek remekül meg is találta magától az IPjét de semmi..... -
n0_gAboR
őstag
kiderult hogy minden ok volt
csak ujrainditottam a masik gepet es ment az ie is, ne kerdezzetek ensem tudom....
koszi a segitseget
[Szerkesztve] -
n0_gAboR
őstag
nah az a nagy helyzet hogy a net mukodik, de csak pl a soulseek, az ie nem muxik a masik gepen.
ilyenkor mi lehet a para?! -
N0 gAboR
csendes tag
nekem a pro verzio van meg
ha a belso halo biztonsagi szintjet leveszem 0-ra akkor mennie kene?
itthoni gepnel van e egyaltalan szukseg a belso halon vmi vedelemre? -
@Jocó@
tag
Ha előtte ment már a netmegosztás, és feltelepítetted a Zonealarmot, most meg nem megy, akkor a zónák beállításánál kell kicsit mahinálni. A trusted, vagy nem tudom milyen néven van a helyi háló, annak a biztonsági színtjét vedd lejjebb. Nálam ez megoldotta.
-
N0 gAboR
csendes tag
Zone Alarm ha be van kapcsolva nem megy a kapcsolat megosztas.
Tudnatok segiteni hogy tudnam bekapcsolni, vagy milyen programot kell engedelyezni stb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest