Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
A legutóbbival javították, írtak előtte emailt és valóban jó lett.
Más: Akinek van Black Friday pro kártyája, kapott már a vásárlások után extra shardokat netán stone-okat?
Én úgy tapasztalom, hogy a korábban használt pro kártyámmal többször kaptam extra stone-t , ezzel a BF edition-nel a reklámmal ellentétben még nem kaptam stone-t pedig ugyan úgy vásárolok nagyságrendileg összegben és tranzakciószámban is, shardok meg ugye 3,x eurónként ennél is, semmi extrát nem tapasztalok, sőt.... -
mjuti
tag
válasz
zsola400
üzenetére
@Ittnemaz & @zsola400
Köszi a visszajelzéseket, chaten jeleztétek már az ügyfélszolgálatnak? Minél többen jelezzük annál hamarabb lehet megoldás. Én több napja jeleztem, napi szinten kérnek valamit, egy speciális háttércsoportra hivatkoznak mindig, hogy oda továbbítják az észrevételeim, várjak a visszajelzésükre. A legszomorúbb hogy amit ők állítanak be napi vásárlási limitet központilag, az sem látszódik és marad meg... hihetetlen hogy napok óta nem tudnak mit kezdeni ezzel a bosszantó hibával...
nekem is megjött a black friday kártyám még kedden csak nem vettem észre az emailt sem, annyira erre a problémára fókuszáltam
-
dredjudge84
őstag
-
pictigjis
őstag
válasz
zsola400
üzenetére
elobb-utobb szamol. mondjuk ugy, megtortenhet, hogy egy nap feltoltesz 6-7000 eurot aprankent, meg se nyikkan, de masnap mar keri a fee-t. nem realtime a rendszer. tul nagy osszegu kartyas feltoltest azonban blokkol a rendszer, kezdetben volt, hogy egyszerre felmilliot se tudtam feltolteni. illetve lehet 24 oras feltoltesi limit is, amikor egyszer csak mar nem tudsz tolteni, amikor meg ujra, mar kerne a fee-t
a valtas kerete eddigi tapasztalataim alapjan pedig valojaban tullephetetlen, meg soha nem kert felarat, pedig par hete spekulativan durvan valtogattam odavissza az eur/usd part. a zen mar csak ilyen rapszodikus, a havi dijat is random vonogatja, lehet, nem csak havi egy forintutalasod lesz ingyen stb. de mindig annyi az annyi, ami a kijelzon van, nincs utolagos meglepi
-
zerodot
aktív tag
válasz
zsola400
üzenetére
Nem SWIFT utalásnak számít a forintutalás? Csak mert abból havi 1 ingyenes, szóval akkor elvileg nem számít milyen országból regelsz.
moma: az 1 eurós verzióban havi 5000 eurónyi pénzt át tudsz váltani költség nélkül (kb. Revo árfolyamon), úgyhogy ha eurból indulsz, akkor érdemesebb lehet SEPA-val beutalni az eurót zen-re, és ott váltani. Forinttal ugye csak a kártyás topup lenne ingyen, de arra 3000 eur az ingyenes limit. -
ÁrPi2
senior tag
Téma: " van-e felár hétvégén a váltáson? "
Ha tényleg nincs az jó lenne ( ,jobb mint a Revolut).
De mit jelent az " individual pricing" pdf-ben 3.oldalán hogy:
" Currency exchange - markup outside foreign exchange market hours -- 0.4 percent " ??Más, regisztráció:
Nekem olyan 8-10 próbálkozás után fogadta el a videó szelfimet;
A manuális ellenőrzése 5percje az viszont 3 perc körül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest