Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
őstag
és még csak nem is curve-ön keresztül, közvetlenül töltöttem a rafis kártyáról, pont azért, hogy a curve-ös bizonytalanságot kivegyem
szerencsére közben megoldódott: egyből írtam a zennek, hogy gáz van, továbbították az illetékesnek, aki gondolom, manuálisan rányomott valami "elfogadás" gombra, mert egyszer csak jött egy notification, hogy náluk a pénz. tényleg nem értem, mi lehetett a gond, de ezt égi jelnek veszem, hogy ne vigyem túlzásba a játékot... mindig az a tuti, ha nem feszegetjük túl a határokat
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szerencsére közben megoldódott: egyből írtam a zennek, hogy gáz van, továbbították az illetékesnek, aki gondolom, manuálisan rányomott valami "elfogadás" gombra, mert egyszer csak jött egy notification, hogy náluk a pénz. tényleg nem értem, mi lehetett a gond, de ezt égi jelnek veszem, hogy ne vigyem túlzásba a játékot... mindig az a tuti, ha nem feszegetjük túl a határokat