- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Allien
veterán
Azt írják, hogy az inteles!:-)
-
Allien
veterán
Bocs, de ami itt NAGY külömbség, hogy amd-s procihoz más, nem hagyományos technikát alkalmaztak, ezen kívül, ennyi pezetáért jogossan elvárható, hogy MINDEN passzoljon, mint egy Ferrarinál is.
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm[/L]
Erre gondoltam, illetve a lényeg:
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/fb123.htm[/L] , ahol látszik, hogy a venti még ha erős az a fém tartó lap, nem a legpraktikusabb. :)) -
Allien
veterán
Ave!
Erőssen gondolkodtam, hogy én is lecserélem a hűtőmet egy Zalman-ra, még ha Amd-s a proci is, de nagyon béna megoldásokat látok a honlapon. Maga a réz bordázat egy brutál állat szép, legyezőszerüen van megoldva, de a venti, nos azt érdemes inkább megnézni. Egy fémlap nyúlik a bordázat fölé, amit a PCI kártnyákat rögzitő helyre van felcsavarozva, tehát, maga a venti a ''levegőben'' lóg, nincsen alátámasztva. Ez nekem elég furcsa, hiszen rezonancia tutira felléphetne. Azt megértem, hogy miért ezt csinálták (mert a vga passzív hűtőt meg lehet fujatni erről a lemezről egy másik ventivel), de egy alátámasztást azért fabrikálhattak volna, méghozzá, a venti tengelye, és a hütőborda közepére, így tehermentesíthették volna az alaplapot, procit, hütőbordát, ventit, és csak a háznak kellene a sújt tartani, amit meg ugye erre találtak ki. :C
Vagy rosszul gondolom? :F
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest