Aktív témák
-
bélanéni
őstag
Nekem is ilyen van. Nekem 9700Pro kártyán van, és mindkettő oldala k***a forró. :)
A lényeg: mivel csak a fölső érintkezik a GPU chippel, ezért át kell hogy adja a hőt az alsónak, ezt a HeatPipe nevű réz csövön keresztül teszi. Arra figyelj, hogy a heatpipe alá és fölé is kenj szilikon pasztát (tehát mindkét kicsi és nagy borda vájatába, ahogy az ábra mutatja), különben a hőátadás nem tökéletes.
Az általad említett ''a felső langyos, az alsó meleg'' szituáció elvileg lehetetlen, vagy túl jól sikerült a hőátadás. :) (a gyártó arra gondol, hogy az nem jó, ha a fölső forró és az alsó langyos/hideg)
szerintem mindent jól szereltél, és ha egyik sem túl forró, akkor biztos hogy jól lehűti a kareszt. :P
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest