- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos123654
csendes tag
Sőt. Ez most lehet hogy hülyén hangzik, de a tesztekben majdnem mindig jobb volt a gyári hűtő az Ati x1950 nemtomminél meg a geforce 7900-asnál. Szerintem ha a videokártyád hűtése nemtúl jó akkor valami sokkal komolyabb kéne mer ez alatt is volt 90 fokos gpu...
-
Macka
veterán
válasz
akos123654 #62 üzenetére
Ebben igazad van. Maximum 1-2 fok a különbség a VF700/VF900 Cu között, ez pedig nem éri meg a +3K-t.
-
akos123654
csendes tag
Hellosztok!
Szerintem tök felesleges a 900-ast megvenni. Néztem a teszteket és ugyanott volt mint a 700-as. Tehát, kevesebb hőleadó felület + haet-pipe = több hőleadó felület és nincs heat pipe.
A minősége amúgy kétségtelen. -
totya01
tag
Silencer! ez is teccik nekem!
-
totya01
tag
nekem Sapphire R9800Pro-m van! rajta ZM80-C-HP + OP1!! Tuning: GPU: 380@450!! ez gondolom elég yooo!
-
tr00p3r
addikt
megvettem, 2 napja az hűti. de ha elolvasod az aláírásom tudod, hogy 0,5 MHz-et sem húztam. nem vagyok a híve.
amúgy most, winfosban netezés közben 31C a GPU. ez azt jelenti, hogy a zalman reklámszövege igaz, mert a gyári ''turbinára'' ráver -10C-fokot. a gyári Inno/CoolerMaster hűtéssel 42 C-fok volt netezés közben és persze qrva hangos. most nem hallok a gépből semmit!!!!!! nincs házban házhűtő venti. 2 venti van benne: 1 zalman 7000A Cu a procin és egy vf700Cu a GPS-n. ennyi.
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
a tapasztalataim a VF700Cu-val: Bővebben: link
-
totya01
tag
multi connectorra nem lehet 2 ventit kötni?
[Szerkesztve] -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Azt én is ismerem. De nem előlapi panelre gondoltam...
Hanem erre:
Bővebben: link
Jó lenne, ha valahogy rá lehetne heggeszteni a cuccot. -
kiskubai
tag
próba szerencse, ha elszáll, akkor megbizonyosodhatsz róla hogy nincs szerencséd
(tuti tipp)
[Szerkesztve] -
kiskubai
tag
össze LEHET
-
baRin
csendes tag
Igen, láttam 6600gt-n a vf700-at. A hűtő szerintem tuningra nem alkalmas, legalábbis a tapasztalataim szerint. +5mhz-et tudtam kicsikarni a kariból, ami egyenlő a semmivel. Potmétert hozzá venni fölösleges, kipróbáltam, hogy lassan tekerem fel, de nem sokat tudsz rajta tekerni, hogy halk maradjon.
-
totya01
tag
akkor tulajdonképpen csak 2 fordulatszám közül lehet választani nemde?te a VGA-ra milyen hűtőt vennél?
[Szerkesztve] -
totya01
tag
hogyan lehet szabályozni a venti fordulatszámát?
adnak valami progit? -
totya01
tag
fenntebb kérdeztem már de most ujra megkérdezem jo ez a hűtő tuningra vagy nem??mennyire lehet huzni max a karit??
-
totya01
tag
Már megrendeltem a VF-et a pixel-ben, csak nem tom jol dontottem-e!!??
Tuningra jó ez a hűtő?
Végül is a GPU-t 380rol 420ig csak fel lehet húzni nem?
A memoriákat pedig 340ről 400ig? Adnak a VF-hez bordákat! -
totya01
tag
akkor lehet a VF-fel húzni vagy nem?az tény hogy halk!
mennyire lehet max húzni a GPU-t?? -
Dr4ut
csendes tag
Szerintem
[Szerkesztve] -
Dr4ut
csendes tag
A hídhűtőt én is így raktam fel! de nekem megmnaradt az eredeti. nem ez a lényeg!:
A zalmant biztos nem lehet felrakni rá rendesen? így nagyon suta +veszélyes
De nem is ez az igazi baj hanem, hogy ezek a karik nem melegszenek annyira akkor meg minek ez a hűhó?
Ha télleg hidegen akarod (mert úgy szereted) akkor vegyél vízhűtést. Enéll egyszerűbb gyorsabb és még jobban is néz ki. valamint asszem ha a teljes rendszert nézzük akkor hatékonyabb is.
Szerintem
[Szerkesztve] -
totya01
tag
azért lehet tuningolni a VF 700 Cu-val is ugye???
-
tr00p3r
addikt
az tény hogy az halkabb. de nézd, hogy awe hogy rakta rá. nekem ez nem ''természetes''! Bővebben: link bár én mind2 felrakásától félek. 1részt a gari miatt, másrészt, hogy erősen fel van ragasztva
-
gro0ms
aktív tag
Mellesleg sztem a heat-pipeos
-
Loretto
veterán
Engedelmeddel ezt zárattam, szerintem a két topicban biztos kapsz választ.
-
Loretto
veterán
-
totya01
tag
Melyik a jobb a ZALMAN VF 700Cu vagy a heat-pipe-os ZALMAN??
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Sony WH-720N aktív zajszűrős fejhallgató.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest