- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
tomcica
addikt
kosz majd megnezem!
-
kamikaze boci
őstag
A pixel.hu-n nézz körül, meg az Űllöi út elején (az OMV kúttól az Iparművészeti felé, az OMV oldalán) is van egy üzlet teljes Zalman választékkal, de ennek még a nevét sem tudom. Telefonálj, rakasd el az árút.
Az ilyen ''keresek'' dolgok inkább az adás-vételbe valóak. -
hangya7
tag
Szerintem a Pixel a Magyarországi forgalmazója (www.pixel.hu). Valószínűleg van is náluk raktáron, de persze azért egy telefon soha nem árt előtte.
-
tomcica
addikt
Sakacok! Szeretnek Zalman cuccosokat venni Pesten,hol erdemes,szoval olyan hely kell(ene) ahol rogton lehet kapni(nem az a majd jovo hetre hozunk :) egyebkent ZM80-CHP+venti VGA-ra meg CNPS7000A-AlCu amd procira vagy esetleg vizesblokk! Mivel nem pesti vagyok igy fontos,hogy azonnal legyen raktaron.
Elore is THX!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest