- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
oxox
addikt
Áve
Ismét...annyit kérnék, hogy a megadott típusról tudnál egy másik linket adni?
Merthogy akárhogy gúbad a szemem nem látok rajta sata-t (az egyik guru haverom megkértem nézze már...meg, hogy csak Én vagyok vak, avagy nincs a linken satája....Ő is negatívra hozta ki az eredményt....)
oxox -
-
oxox
addikt
rendben csak a ''brávó'' nem tudtam, hogy annak szól, hogy navégre egy ajánlat...vagy, hogy húúúúz L
A típust azért jó lenne ha sikerülne megtudni!
A Garancia kérdése még nyitott akárcsak a kipróbálás/működés közben látható?Ezek tudatában, és némi mérlegelés után szerintem a 10eFt működhet.
Meg persze ha lekezeli a sata2s winyom
A mostani ''márkás'' mercury 450W-tápom beszámítható-e. 1év kisker gar a Lordba megnem mondom pontosan, hogy mikor vettem, sac/kb 1hónapja. tehát circa 11hó gar.
27-i héten Zegen leszek ha addig ráér, nem kapsz jobb ajánlatot (ami nekem túmács), vagy Én nem találok jobbat mint írtam mehet a bolt. Egyenlőre egy Chieftec van versenyben nálam vele 9,5-ért 1év gar, ha kell szla-val...de a Zalman azért úgy itélem meg jobb...tehát a válaszokat előre is thx...és majd mérlegelek
oxox
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest