Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Gyári tápventit ellenállás közbeforrasztással lehet pl. halkítani. Kb. 50-60 OHM-os nagyobb teljesítményű(ez nagyobb méretű is) ventit kell közbeiktatni a piros vezetékben. Én Titan ventivel csináltam ezt és 3200-ról lement a fordulat 2000-re. A venti így megnémult, de ki tudja szívni a levegőt a Codegen 8011 házból fellülről.
-
BlackWoOd
aktív tag
Esetleg plusz házventiként még lehet jövője, sztem...
(Egy ilyen korú ventit én erre használnék elsősorban, máson nem is gondolkodnék)
Ha meg végképp nyugdíjba megy, akkor sem okoz nagyobb gondot, max egy picit melegebb lessz a dobozban.
Nekem is van egy jó öreg ventim, 90mm-es, XT-ből, de nem kockáztattam meg, inkább szerváltam egy újat (3pines, jó hangos).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest