- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Gyári tápventit ellenállás közbeforrasztással lehet pl. halkítani. Kb. 50-60 OHM-os nagyobb teljesítményű(ez nagyobb méretű is) ventit kell közbeiktatni a piros vezetékben. Én Titan ventivel csináltam ezt és 3200-ról lement a fordulat 2000-re. A venti így megnémult, de ki tudja szívni a levegőt a Codegen 8011 házból fellülről.
-
Monya78
veterán
Mi a jele annak hogy a tápnak melege van?
Mi történik ha megszünik a hűtés? -
BlackWoOd
aktív tag
Esetleg plusz házventiként még lehet jövője, sztem...
(Egy ilyen korú ventit én erre használnék elsősorban, máson nem is gondolkodnék)
Ha meg végképp nyugdíjba megy, akkor sem okoz nagyobb gondot, max egy picit melegebb lessz a dobozban.
Nekem is van egy jó öreg ventim, 90mm-es, XT-ből, de nem kockáztattam meg, inkább szerváltam egy újat (3pines, jó hangos). -
BlackWoOd
aktív tag
:C
-
Monya78
veterán
Volt rajta por de letakarítottam! :D
A procin kipróbálva: alapon járatva 49 fok
terhelten: 52 fok /persze csak 5 percig mertem terhelni/
Szerintem ha a procit így kibírta, akkor a tápegységgel is elbírkózik!
Nem?
Gyári tápventit potival leszabályozni? Szerintetek életképes megoldás? -
BlackWoOd
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Aszondod, hogy régi tápból...
Én előbb megnézném, hogy mitől forog olyan lassan (pl. fél centi por van benne...) -
Gismo
addikt
Hát nemtom az ien régi tápból kszedegetett ventiket nkább kidobálnám és vennék helyette újat. Egy újban csak jobban megbízok mint egy 100000 évig használt kopott szarban.
-
Monya78
veterán
senki?
-
Monya78
veterán
Szeretném minél halkabbra varázsolni a gépemet, nemrég a lomosban találtam egy régi 200W-os tápegységben egy YATE Loon D80SM-12A ventit, kipróbáltam, nincs hangja, valami iszonyat lassan pörög, szemmel majdnem lehet követni a mozgását, a neten CFM értéket nem találtam.
Vajon a Codegen 300W-os tápegységembe belerakjam??
Esetleg a Xp2000+ procimra??
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest