Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
nagggggyon kiráááály!
nekem nagyon teccik...
sajnálom szegényt mer szétb@xták a bogarát...
és képes volt megint összerakni... a hullából...
szép:C -
atus
senior tag
Hát szerintem ez eddig a leggyengébb mod amit mashietől láthattunk. Elszállt, vagy nem is tudom. Legújabb hardverek, karbon vakulásig, de a letisztult ötlet hiányzik. anemone és oenone nekem máig is etalon. Látszik rajta a legjobb értelemben vett megszállottság. Már az intel szponzorálta 3 is elég fura volt, de ez már nagyon nem gyere be.
Remélem a következő megint igazi jó lesz. :U -
b.bone
senior tag
kell ezt?
majdnem szívrohamot kaptam a képtől.
úúútálom a csótányokat:)
én tuti adnék neki kemotoxal
amugy meg nem olyan rossz -
kbalage2
aktív tag
Látom régen néztem Mashie oldalát, micsoda fejlemények :DDD Nekem ez tetszik az egészből a legjobban:
After talking with ATI they were very kind to send over a 9800 XT to replace the dead 9800 Pro.
No comment...:O -
acer_
aktív tag
Király :)
a linken a 21-es oldal szövegét leforditaná vki? mert csak nagyjábol kapizsgálom, mi történt szegény géppel... -
Papa-Georgo
senior tag
fasza :DD
-
emvy
félisten
no comment. :)
[L]http://www.mashie.org/casemods/y2k01.html[/L]
Aktív témák
- Tápegység BAZÁR, Többféle méretben, kedvező árakkal
- Be Quiet Shadow Wings 2 120mm (2db)
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest