- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drCaligari
tag
Na, a tapasztalat azt mutatja, hogy húzás miatt is küldhet hiba üzenetet. Levettem a biosban 100-ra és úgytűnik, hogy müxik a dolog. Kb.1 órát játszottam és nem dobott ki és ez után is én léptem ki. Majd még azért tesztelem egy kicsit, de a probléma megoldotnak tűnik. Hálás köszönet mindenkinek a segítségért!!!
-
drCaligari
tag
válasz
drCaligari #9 üzenetére
Ja, és a VGA nincs húzva!
-
drCaligari
tag
xy.exe = a játék indító file. pl.: gta-sa.exe
A VGA kártya nem melegszik és amúgy is most lett cserélve (szervízben) a venti.
A húzás nem hiszem, hogy gond lenne, mert már régóta van húzva a proci. Ráadásul nem is igazi húzás (legalább is ezt monta a srác aki csinálta), mert csak a bios-ban állítottunk át valamit asszem 100-ról 133-ra, de ehez már én hülye vagyok. A mem. tesztet kipróbálom ill. asszem lefuttatom a 3DMark-ot is, de én inkább valami szoftveres ügyre gondolok, de ismétlem nem vagyok egy nagy guru. -
drCaligari
tag
Senki nem tud segíteni? Léci, léci!!!!!
-
drCaligari
tag
Sziasztok! Nagy gondom van! Bármilyen játékot elindítok pár perc után kiírja, hogy az xy.exe(indíto file) hibát észlelt/generált ezért leáll...
Kb 1 hete jelent meg a hiba, de nem tudom mitől. Nem igatán telepítettem semmit, amitől ilyen problémák adódhatnának. Azóta próbálta vga drivert cserélni, reg tisztítani, de semmi. A gondot fokozza, hogy nem szeretném újra rakni az xp-t (nem lustaságból és nem is érzelmi okok miatt).
P4(P4B533) 1,8Ghz(2,4Ghz), Sapphire 9600XT, SB Live 5.1, 1024 Ram, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Légies iPhone halvány színei
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest