Új hozzászólás Aktív témák
-
ezekiel
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
nyitott bootloaderű xperiámra telepítettem CM11 -et! frankón ment is. Aztán egy kernelt frissítettem rajta ami rossznak bizonyult! ujraindulás után fekete képernyő fogadott! Nem tudtam a recoverybe sem belépni! Annyit tudttam, hogy flashtoolal egy gyári szoftvert tudtam felrakni de azóta a gsm szolgáltatás nem működik, a hivás beállításknál a további beállítások alatt azt a kapom hogy szolgáltató vagy sim hiba.A sim kártya jó mert másik telóba működik. Valamit a fastbooton kersztül sem tudom írni a bootloadert! Valamint a service menüben a rooted status: unkown.
A bootloderem nyitott volt! A flashtoolal tudom zárni és ujranyitni de a fastboot ha írni akarom az alábbi hibát jelzi vissza: Remote command not allowed!Van valakinek tapasztalata ilyen hibával? Lehet valamit csinálni vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest