- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
Igaz, openvpn és ha megy, mintha belső háló lenne.
(#4234) lajos75
A Windows azon felhasználói számára, akik WebDAV protokoll használatával szeretnének hozzáférni a Synology termékükön található fájlokhoz, a BitKinex használatát javasoljuk, amely egy nem kereskedelmi célú felhasználás esetén ingyenes meghajtóleképezési alkalmazás. Alternatívaként számos más WebDAV kliensalkalmazás is hozzáférhető az interneten.
-
SAMG3
tag
Jelenleg ilyenek nincsenek mert egy szobában közvetlenül a routerbe dugva próbáltam tesztelgetni. Igazából ha lesz lehetőségem nem fogok bajlódni ezzel, hanem veszek egy mac minit és menni fog 0-24be. :/ Nem akarok 8 különböző gépet mindenre. Nekem az lenne a legjobb ha egy gépem lenne ami nem eszik sokat mehet haziszerverként de ha kell használni is tudom teljes értékű gépként. Szerintem egy mac mini nagyjából erre nekem megfelelne.
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest