- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xpenology Téma Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabar
senior tag
Nem egészen értem mi az, ami ellentmond annak amit én mondtam, de elfogadom. Szerintem szimpla lemez esetében is létre lehet hozni egy lemezen akár több kötetet is. A kötetek méretét a létrehozás után már bajos változtatni, a benne létrehozott mappák összterülete nem haladhatja meg a kötetét, a kötetek összterülete nem haladhatja meg a lemezét. HA össze vannak fűzve, akkor azokét. Ezért mondtam a partíciós hasonlatot). A DSM 6 előtt lehetett létrehozni kötetet RAID group nélkül is, ha jól emlékszem, a többi synologynkban a mai napig lehet is.De nem a vita kedvéért, csak érdeklődésként.
De a hozzászólásomat ez a gondolat indította:De. Egy lemezből pontosan egy kötetet tudsz csinálni
Szerintem ez nem igaz. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
A Synology szervereinek a Quickconnect használatával történő visszaéléséről szóló hozzászólások vagy témák előzetes értesítés nélkül törlésre kerülnek!
A párosított generátorok (MAC és SN) linkek vagy eszközök is törlésre kerülnek!
A Surveillance Station feltörésére vonatkozó hozzászólások vagy témák és / vagy a feltört / SS hivatkozások létrehozása törlésre kerül előzetes értesítés nélkül.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Essejó