Keresés

Aktív témák

• karib

addikt

Namármost :)

Egyrészt a cikk meglepően pongyolán fogalmaz a LostCircuitshoz képest, például nem mondja el, hogy mit is csinál valójában. Én az infók alapján azt saccolom, hogy az L3/5 átkötést csinálja meg, amit még a processzoron is nagyon könnyű megoldani, mert nem kell a lézervágást feltölteni, elég U-alakban megkerülni azt (az L3/5 az 5-ös hídcsoport egyik szélső eleme, ez kódolja a 8x faktort a szorzóban).

Aki elolvasta az XP-s cikkünket, azok számára szerintem sokkal egyszerűbb a könnyen kezelhető és beazonosítható procin gyakorlatozni, mint a 462 jelöletlen procitüskével rendelkező alaplap HÁTULJÁN, ami amúgyis általában jól be van csavarozva a gépbe :) Persze okosan kell a procin dolozni és nem túlbonyolítani (ragasztók, stb.).

Idővel kiderül, ponotsan mire is jó ez a trükk, hol nyúl bele a szorzóállító áramkörbe, de én egyelőre a saját módszerem híve maradok.

Addig meg gyűjtöm a további infókat, aztán ha lesznek tömegével Bartonok, csinálok egy Rev2-t az AMD cikkből, még színes-szélesvásznúbbat :) Csak legyen, aki elolvassa, ez is 50+ k volt :DD

Aktív témák