- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
na most nyomogattam kicsit és ezekszerint elnézést is kell kérnem. a quick launch (pontosabban kézzel felvett toolbar-ok) egy D: nevű meghajtón vannak. ez pedig az otthoni gép titkosított offline elérhető meghajtója. szóval a desktopra kihúzott explorer nem sír.
ááá én kérek elnézést. fentiek szerint megnéztem a dolgot, erre kiderült, hogy valamelyik állat felhasználó (na kire gondolok...) nem a helyi intranetbe, hanem a trusted sites-ba adta be anno az unc nevet. really sorry, hogy az idődet raboltam. -
lapa
veterán
none. csak ''futtatás más hitelesítő adatokkal'' van, ami nemtom mire jó, mert csak checkbox, szóval nem runas vagy ilyesmi. persze pippantva is ugyanaz. domain policy esetleg? mondjuk minden kapcsolódó beállítás default...
lehet, hogy kell venni a microsofttól signature-t az ikonokra mostantól? -
lapa
veterán
slipstreamed volt felrakva, virusbuster is lett utána, de anélkül is csinálja. a virusbuster komálja, azzal nincs baj. Bővebben: link
-
lapa
veterán
sziasztok! röviden a véleményem sp2-ügyben: nagyon örülök a sok kis apróságnak, amit beleraktak. meg annak is, hogy a biztonság kérdését elhozták láma szintre, tudatosítva mindenkiben annak fontosságát. nekem különösebb bajom nem volt vele, egyetlen dolog zavar: a quick launch ikonokra kattintgatva folyton sír a szája, hogy ''ismeretlen gyártó'' (..húzta ki az explorer.exe-t ikonba...
) stb. a security center auto-n van, de nincs elindítva. ha tudna valaki segíteni megköszönném.
-
lapa
veterán
juteszembe, directx slipstreamelés van? nem mintha égető lenne, csak kíváncsiság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest