- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
Nálam 2-3 bekapcsolásonként újra bekapcsolja a tűzfal riasztását. Most telepítgettem fel az egész rendszert újra, mivel a régi rendszerre telepítve állandóan kékhalál lett az eredmény. (Mint kiderült a friss installnál, erről a régebbi egér driver tehet.) Ezenkívül a Swapmanager DEP tiltását is ''elfelejtgeti'' a rendszer. Lehet ez attól, hogy most telepítek fel mindent és emiatt kapcsolgat be/ki újra?
MOD.: helyesírás
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
na most nyomogattam kicsit és ezekszerint elnézést is kell kérnem. a quick launch (pontosabban kézzel felvett toolbar-ok) egy D: nevű meghajtón vannak. ez pedig az otthoni gép titkosított offline elérhető meghajtója. szóval a desktopra kihúzott explorer nem sír.
ááá én kérek elnézést. fentiek szerint megnéztem a dolgot, erre kiderült, hogy valamelyik állat felhasználó (na kire gondolok...) nem a helyi intranetbe, hanem a trusted sites-ba adta be anno az unc nevet. really sorry, hogy az idődet raboltam. -
lapa
veterán
none. csak ''futtatás más hitelesítő adatokkal'' van, ami nemtom mire jó, mert csak checkbox, szóval nem runas vagy ilyesmi. persze pippantva is ugyanaz. domain policy esetleg? mondjuk minden kapcsolódó beállítás default...
lehet, hogy kell venni a microsofttól signature-t az ikonokra mostantól? -
lapa
veterán
slipstreamed volt felrakva, virusbuster is lett utána, de anélkül is csinálja. a virusbuster komálja, azzal nincs baj. Bővebben: link
-
-
-
-
Bíztam benne, hogy ha nem is ismer rá, akkor legalább meg tudom neki mutatni tallózva, hogy nesze öreg, itt a vírusölőm... Mellesleg ez a funkció nem nagyon műxik, mert Virusbustert használok és az ott van a MS oldalán..., mint támogatott AV-szoftver, és ez sajna már az SP2 RC2-ben is így volt...
[Szerkesztve] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest