- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
WinNT/2000/XPPro alapbol tud SMP tamogatast, pl a Q3A gyorsul vmennyit, ha a konzolban bekapcsolod egy utasitassal ket CPU-s uzemmodot...video tomcsizo prg-k is tamogatjak tobbnyire
Azert az SMT-nel megiscsak jobb:U....SMP-nel a ket fizikai CPU-ban ketto van mindenbol:DD:C
hobizoli
[Szerkesztve] -
Spirit
őstag
Azért köszike. Gondoltam hátha lekezeli a Wondows....de ha a programnak is tudnia kell...na mind1.elvetélt ötlet...köszi,pápá
-
lesaux
veterán
Szerintem nem. De majd egy hozzáértő elmondja.
Egyrészt nem a processzor a szűk keresztmetszet, csak a legritkább esetben, másrészt a játékot pl. a videokártya dobja meg.
Azt számold ki, hogy kéne új alaplap, még egy proci. Ennek az árából lehet, hogy normális dolgot is vehetnél. -
Spirit
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem..
Mivel az Xp támogatja a több processzoros módot, mi lenne, ha nem erősebb procira váltanék, hanem vennék meg egy 2400+-os procit, és mindkettőt átkötném Mp-sre.Tudom,hogy nem 2x-es teljesítmény, de már a 40-50% is elég lenne.Játékoknál, adatfeldolgozásnál számítana?Érdemes ilyenbe belevágni?
Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest