- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Kösz, de nem ment... mert bátyám első felindulására leszedte a resources/themes könyvtárat, benne a windows classic témával :).
Azt csináltam, hogy a másik felhasználóval felraktam megint egy témakezelő progit, kidobtam egy ikont a rossz felhasználói fiók asztalára, és belőttem egy másik témát. Természetesen azt, hogy a windows classic téma hiányzott, csak akkor vettem észre, mikor már rendbejött a fiók, mert vsz. működött volna a vakvezetés is...
Jah, és a 10#--ben szereplő témaletiltás műkődött, de nem változott a kép tőle. -
Lortech
addikt
Ugyanez a probléma jött elő ugyanezzel a szerintem is fölös progival a 2. gépemen. Azóta is úgy van, és másik felhasználói névvel lép be bátyám. :)
Próbáltam szinte mindent, törlést, registry piszkálgatást, még távolról is bejelentkeztem, mondván hogy ott ki lehet kapcsolni a témákat vagy mi, de ugyanolyan feketeség fogadott. Eddig még nem bírtam magam rávenni, hogy felírjam, vakon hogy navigáljak el a témaváltásig. :C
Szerk: óhh, most látom csak a #10-t, megyek is kipróbálom.
[Szerkesztve] -
Szerintem ezek a style progik annyira feleslegesek...
Én biztos nem szaroznék vele... főleg ,hogy még próblémát is okoznak :DD -
moonman
titán
win+R (futtatás) net stop themes
-
Haok
tag
thnx!
Már sikerült, vakon elQhoztam a képernyQ tulajdonságokat, és ott nagy nehezen más themet raktam be.
Az xps topicra visszatérve : elhiszem , hogy sigítenek, de ha pl . nincsenek itt, és nekem fontos lenne, mert jönnek ismerQsék, és megakarnak nézni pár cuccot a gépen, akkor gyorsan kell...és akkor egy figyelemfelkeltQ topic többet ér, mint 1 addon az 1000 közül -
X-COM
nagyúr
esetleg meg lehet próbálni kikapcsolni a themes szolgáltatást recovery console-ból
disable themes
vagy nemtom, hogy rak e ez fel valami saját szolgáltatást, mindenesetre a listsvc paranccsal kideríthető
végső esetben meg lehet próbálni egy javítóinstallt -
Haok
tag
hm.....kemény....
1. Írtam , hogy csökkentett módban is uanez van, szal az sem segít /de azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni!!! /komolyan/
2. Fényerő/kontraszt,,,eszembe jutott nekem is, de ha kijelöltem egy mappát, akkor minden fekete lett, a kijelölés is, és a neve is, szal nem láttam semmit...ha 2 egyforma szín a monitoron (tök 1forma szín) egymás mellé kerül, azt nem fogod tudni a fényerősség variálásával szétválasztani....hiszen mindkettő változik, uanolyan mértékben.
3. Igen, végül is azt nézegetem, és szívesebben nézek egy szép stíle-t , mint azt az unalmas kék windows akármit....
4. Haggyál már ezzel a ''fölös topic'' stb. dumálással...voltam support egy online játékban, fórum adminom is volt, és tudom , hogymegy ez, csak a hülye topicocat kell törölni, meg amiről már írtak vagy 1000N....gondolkozz már nagyokos...az XPs topicban hányan figyeltek volna fel erre...senki bazz....másik meg azt is tudom, hogy nagyon menő ez a ''folös topic'' -ozás...csak nemtom mit értek el vele...mert ugye a topic már megvan, és ha akarja a moderátor törli, ha akrja nem törli ennyi. -
Sanya
nagyúr
esetleg megkérdezhetted volna egy xp-s topicban...
-
b.bone
senior tag
indítsd el csökkentett módban és szedd le azt a vackot.
-
Haok
tag
most próbálok szerezni exe filokat ,amit elég elindítani, és felrak egy másik style-t, de nemtom , nemhiszem hogy ezzel sikerülni fog :(
-
Haok
tag
Üdv all.
Nagy problémám ONE...felraktam az XP style progit tegnap, azóta próbálgattam küölönbözQ témákat, stylokat. Ma is felakartam rakni egy új style-t, elindítottam ez exe progit , nem .theme, vagy.mystless file volt, hanem .exe, magát feltelepítette, de ennyira elállította a színeket, hogy szinte minden fekete...megy minden rendesen, mert amtit látok azt eltom indítani (doom3, winamp stb) csakmert az asztalon vannak az ikonjaik.
Az asztal hátterét már megváltoztattam, (vakon kattintgatva, kb 15 min alatt), hogy legalább azt lássam , de a style-t nemtom megváltoztatni, mit tegyek????
nem akarok formázni, pls HELP...csökkentett módban is uanezt a stylet rakja be:( :F:F:F:F:F:F
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest