- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
Haok
tag
thnx!
Már sikerült, vakon elQhoztam a képernyQ tulajdonságokat, és ott nagy nehezen más themet raktam be.
Az xps topicra visszatérve : elhiszem , hogy sigítenek, de ha pl . nincsenek itt, és nekem fontos lenne, mert jönnek ismerQsék, és megakarnak nézni pár cuccot a gépen, akkor gyorsan kell...és akkor egy figyelemfelkeltQ topic többet ér, mint 1 addon az 1000 közül -
Haok
tag
hm.....kemény....
1. Írtam , hogy csökkentett módban is uanez van, szal az sem segít /de azért köszi, hogy megpróbáltál segíteni!!! /komolyan/
2. Fényerő/kontraszt,,,eszembe jutott nekem is, de ha kijelöltem egy mappát, akkor minden fekete lett, a kijelölés is, és a neve is, szal nem láttam semmit...ha 2 egyforma szín a monitoron (tök 1forma szín) egymás mellé kerül, azt nem fogod tudni a fényerősség variálásával szétválasztani....hiszen mindkettő változik, uanolyan mértékben.
3. Igen, végül is azt nézegetem, és szívesebben nézek egy szép stíle-t , mint azt az unalmas kék windows akármit....
4. Haggyál már ezzel a ''fölös topic'' stb. dumálással...voltam support egy online játékban, fórum adminom is volt, és tudom , hogymegy ez, csak a hülye topicocat kell törölni, meg amiről már írtak vagy 1000N....gondolkozz már nagyokos...az XPs topicban hányan figyeltek volna fel erre...senki bazz....másik meg azt is tudom, hogy nagyon menő ez a ''folös topic'' -ozás...csak nemtom mit értek el vele...mert ugye a topic már megvan, és ha akarja a moderátor törli, ha akrja nem törli ennyi. -
Haok
tag
most próbálok szerezni exe filokat ,amit elég elindítani, és felrak egy másik style-t, de nemtom , nemhiszem hogy ezzel sikerülni fog :(
-
Haok
tag
Üdv all.
Nagy problémám ONE...felraktam az XP style progit tegnap, azóta próbálgattam küölönbözQ témákat, stylokat. Ma is felakartam rakni egy új style-t, elindítottam ez exe progit , nem .theme, vagy.mystless file volt, hanem .exe, magát feltelepítette, de ennyira elállította a színeket, hogy szinte minden fekete...megy minden rendesen, mert amtit látok azt eltom indítani (doom3, winamp stb) csakmert az asztalon vannak az ikonjaik.
Az asztal hátterét már megváltoztattam, (vakon kattintgatva, kb 15 min alatt), hogy legalább azt lássam , de a style-t nemtom megváltoztatni, mit tegyek????
nem akarok formázni, pls HELP...csökkentett módban is uanezt a stylet rakja be:( :F:F:F:F:F:F
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest