- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
Aktív témák
-
chicken
senior tag
dehonnem:
[L]http://cpnmouse.sourceforge.net/[/L]
Viszont ez meg érdekes, innen van a link is:
[L]http://weblogs.asp.net/cfranklin/archive/2004/02/21/77787.aspx[/L]
Nézd meg Anthony Mills hozzászólását! A fickó bal kézzel nyomja egy Microsoft egérrel a Ps/2-ről, jobb kézzek meg egy Logitech Dual Optical-lal USB-ről.
Azért ezt szívesen megnézném :D
MOD:
[Szerkesztve] -
-
karib
addikt
Szerintem ez egy teljesen logikus és ésszerű elvárás lenne egy mai PC-től, döbbenetes, hogy ilyesmit nem lehet megoldani. Jó, sok célra nem lenne egyszerű megoldani az ilyen többfelhasználós dolgot, de ha már egy gépre 2-3 monitort lazán rá lehet dugni, beviteli eszközből is szinte korlátlan mennyiséget, akkor miért nem lehet több felhasználónak egyszerre netezni, szövegszerkeszteni, miegyéb... Ez tényleg egy előremutató funkcionalitás lenne, szemben sok egyéb baromság továbbfényezésével...
-
Sipi
addikt
Linux alatt lazán megy.
Ott a (CTRL-)ALT-Fx funkcióbillentyűkre lehet pakolgatni konzolokat - ez lehet szöveges vagy grafikus is. Általában nyolcat szoktak így engedélyezni.
Az X Server konfigjában annyi egeret, billentyűzetet, monitort, kártyát és mindezek kiosztását definiálhatsz, amennyit akarsz. Ezután csak úgy kell egy-egy konzolról indítani az X-et, hogy megadod, melyik példány melyik perifériákat használja.
Sipi -
zsiga667
addikt
Ha csak az kell, hogy 2 helyről tudd vezérelni ugyanazt a gépet, akkor az menni fog simán. (Csak az a gáz, hogyha egyszerre 2 user akar bejelentkezni.) Viszont egérkurzor az ugye csak egy van, szóval egyszerre 2 helyről nem tudod használni, pl. eygik ember Wordben ír valamit, a másik meg netezik.
-
balfek
tag
válasz
Terminus_ #12 üzenetére
rákötnék a gépre még egy monitort (a lakás másik sarkából), meg egy rádiós egeret, h. onnan is lehessen ezt-azt csinálni a gépen
pl. vki filmet néz, s bele akar pörhetni, v. csak netezni simán :)
miközben én is használom
2 képernyős desktoppal már lehet kezdeni ezt azt nem? -
Yaye
őstag
A win szerververziói engednek párhuzamos bejelentkezést, nem? Legalábbis remote desktoppal. Valami trükkös pótszoftver megoldhatná lokálisan is, mondjuk kezelné a plusz egeret meg monitort és lokálisan szimulálná a remote desktop protokollt, mintha távoli gép lenne, vagy mittudomén, lehet hogy hülyeséget mondok.
-
Bally
senior tag
Ez igaz, de itt a lényeg, hogy az xp tudja valahogy.
A másik a #10-ben lévő linken csak egy kártya van, mely (ha jól olvasom) bármely pc-vel műkszik, bár elég drága, de szerintem ennek is van több változata, különböző teljesítménnyel, nem kell feltétlenül egy gépen két Far Cry-t futtatni :D -
X-COM
nagyúr
ennek semmi köze a multitaskinghoz
még a multiuserhez sem, legalábbis amit szeretnél
mert, ha jól értem egy darab pc-re szeretnél több külső perifériát rádugni és 2db pc-ként használni
ez szerintem linux alatt sem megy, de nem vagyok a téma szakértője
egyébként az RC1 előtti XPSP2-kben volt egy olyan regkulcs ami engedélyezte a konkurens konzol és remote desktop használatot, de ehhez is kell ugye +1PC -
Ijk
nagyúr
Mi 2 egérrel szórakoztunk, h. húztuk őket 2 irányba, és az nyert aki előbb elérte a monitor szélét.
-
Bally
senior tag
Tessék találtam valamit, de elég drága lehet, nameg csak komplett gép: [L]http://www.polywell.com/us/desktop/qbox865T.asp[/L]
Itt a buddy-ról azt írják, hogy: $499 - nem sokallom? :F
[Szerkesztve] -
+Bence+
tag
Hi!
Szvsz nem. A ket eger ugy mukodik, hogy egyszerre mennek, egy mutatot mozgatva. A ket monitor meg ugy megy, hogy vagy egyszerre mutatja ugyanazt, vagy egy asztal az egesz, csak ket monitoron (pl 800*1200-as), vagy ket asztal, de akkor valtogatni kell kozuluk.
[Szerkesztve] -
Pötyi
őstag
Ezt a kártyát BUDDY-nak hívták és télleg érdekes volt 98 alatt használni, mert mi van akkor, ha az egyik felhasználó lefagy? :D
-
-
SeF
tag
Szia!
Igen lehetséges de sztem csak win95/98ban.(xp-ben sem kizárt)
Létezik egy ilyen kártya amibe lehet billt, egeret hangszorót és vga-t csatlakoztatni. PCI sines a megfelelő programokkal képes erre természetesen hozzá adják. A gépet nagyon lefoglalja és drága is nem is lehet már talán kapni. Az egyik régebbi pcw magazinban volt egy ismertető róla. S3as videochip van rajta , ha jól tudom trio3d.
Üdv: SeF -
balfek
tag
Halihó!
XP alatt 2 monitorral+2 egérrel egyszerre tud-e 2 user dogozni ?
Pl. ps/2 és USB egéret lehet-e egyszerre használni? (2 mutató van a képernyő(kö)n?
stb.
Vagy túl triviális a kérdésem?
üdv
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest