Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Köszi szépen a tanácsokat.
Végül NF7-S lett belõle, és azért nem jelentkeztem eddig, mert alig lehet kapni... Proci: Barton 2500+, ram: 2x256MB DDR 400, és hasít 3200+-on feszemelés nélkül. Egyáltalán nem bántam meg tehát a dolgot, sõt. Amúgy terhelve 52 fok a proci (régi 1800+ palonimo picit több volt...)
Szóval én most :DD :)) :DD :)) :DD
S -
Sirpi
senior tag
Kösz szépen a válasz(oka)t.
Most már asszem, minden világos. Az zavart eddig, hogy nem voltam biztos benne, hogy SATA helyre tudok-e ''normál'' vinyót tenni, de ha ez tényleg nem gond, akkor mindenképp veszek új lapot.
Az NF7-S tényleg jól hangzik, bár az ASUS A7V600 se tünik rossznak. Az utolsó 2 lapom mondjuk Abit volt, egyiket se bántam meg. Holnap asszem, el is megyek bevásárolni :DD -
Sirpi
senior tag
Na, ha már ennyi ötlet elhangzott, akkor felvetek én is egyet, kérdés, mit szóltok hozzá.
Eddig nem írtam, de a jelenlegi lapom Abit KX7 (nem Raides), benne egy XP1800+ procival (régi palonimo), 512 MB DDR 333Mhz rammal. Mint írtam, a cuccot lepasszolom a hugomnak, de még semmit nem vettem meg az újhoz.
Szóval igazából csak azért kéne új lap nekem, mert pillanatnyilag egy 40 gigás vinyóm a polcon pihen, mert nincs szabad IDE hely a számára, és nem biztos, hogy csak ezért megéri a teljes csere.
Szóval szerintetek szívok azzal, ha alaplap, RAM marad, keresek hozzá olcsón PCI-os RAID vezérlõt, és igy rakom be az új procit (2500-2800+ körülit)? A hugomnak meg az 1800+ alá vennék valami ECS lapot, mert az szinte ingyen van (úgyse akar tuningolni), meg vennék 266-os vagy 333-as ramot, és igy kicsit olcsóbban kijövök. Vélemény?
Ha lebeszéltek, akkor új lap lesz. De csak most döbbentem rá, hogy nem minden RAIDes lap kezel 8 eszközt, szóval nem akarok mellényúlni. Tudom, kicsit láma vagyok, de hát istenem...
S -
Sirpi
senior tag
Szóval XP 2800+ procit (vagy max. egy picit lassabbat, legalább 2600+) szándékozom venni a héten, meg 512MB DDR 400Mhz ramot hozzá. Egyelõre csak azt nem tudom, hogy milyen alaplapba lenne mindezt érdemes betenni.
Szempontok:
- ár kb. 20+áfa alatt
- RAID legyen rajta, mert 5 IDE egységem van
- SATA nem árt, de nem halok bele, ha nincs
- minél kevesebb integrált cucc (van már 100Mb-es hálókarim, meg SB Live 5.1-em külön)
Elkezdtem nézni a lehetõségeket, de rengeteg lapot árulnak, csomófajta chipkészlet, és nem vagyok teljesen up2date, szóval azért kérem a segítségeteket. Elõre is köszi.
S
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest