- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
törölt tag
tudod, bizonyos korokben egy ido ota nem illik pl a tom-ot referencianak venni ;]
azert egy anandtech vagy egy aceshardware sztem meg mindig biztosabb pont :)
meg ket aprosag:
-teszteredmenyek nem kepviselnek nezopontot, kezzelfoghato eredmenyeket kepviselnek, amig elhisszuk, hogy azt irtak le a tesztelok, amit mertek
-pontosan azert van leirva minden tesztkornyezet pontosan a tesztekben, hogy tudj mihez viszonyitani. sot, ha osszehasonlitasz ket tesztet azonos kornyezetben, akkor azt barmelyik oldal kovette is el, kb egyezo eredmenyeket kell produkaljon
tengermely tisztelettel,
&rew -
LordX
veterán
Egy NF7-SL-em van, csak annyival kevesebb az -S-től, hogy nincs bene a Seriller!, és 7000HUF-al olcsóbb volt... (olcsóbb volt, mint egy haveromnak a sima NF7, csak az 2 év garival volt)
Mivel nekem nem volt rá szükségem, rohadt jól jártam.. (Azóta tudom, hogy nem jött volna rosszul, az nForce2 IDE-kezelése miatt) -
törölt tag
hat... nforce2 eseten nem a dual memoriakezeles miatt gyorsabb. az nf2 single modban is veri a kt600-at memo iras/olvasas teren es ehhez kepest a dual-ban hajtott cumo alig gyorsabb. ha megkeresed itt a ph!-n azt a tesztet, amelyikben osszeeresztettek par kt600-as es nf2-es lapot, abban ez yol latszik. talan egy soltek v gigabyte lap dual kepesseg nelkul is gyonyoruen teljesitett. abban a cikkben szepen meg van fogalmazva, hogy a chipset nemtommi-elorejelzo kepessege sokkal jobb, mint a via-e :DD
-
Sirpi
senior tag
Kösz szépen a válasz(oka)t.
Most már asszem, minden világos. Az zavart eddig, hogy nem voltam biztos benne, hogy SATA helyre tudok-e ''normál'' vinyót tenni, de ha ez tényleg nem gond, akkor mindenképp veszek új lapot.
Az NF7-S tényleg jól hangzik, bár az ASUS A7V600 se tünik rossznak. Az utolsó 2 lapom mondjuk Abit volt, egyiket se bántam meg. Holnap asszem, el is megyek bevásárolni :DD
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged