- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
Például lehet kapni a Mistralban. De ez csak egy példa, nem reklám. Mivel pécsi vagyok, és itt csak Mistral van, így ezt tudom. Ha te budapesti vagy, akkor biztosan ismersz egy rakás boltot. Még én is. Aqua, Spider, Bluefish, 3T, Szerviz-Trade és nem folytatom. Van nekik online árlistájuk, megnézed, és már tudod is, hogy hol lehet kapni, és hol nem lehet.
-
andorpapa
őstag
A Volcano 9-et láttam a Mistral árlistáján. Ott általában (legalábbis a pécsiben) GlacialTech is kapható. Coolink coolerekhez szinte mindenhol hozzá lehet jutni. A Cooler Masterről nem tudom, mi az ábra, árlistán még nem láttam, bár ez az én hibám, Satan-Clausnak ilyen van, ő biztosan emlékszik rá, hogy hol vette. Keress rá az ismertebb boltok netes árlistáján!
A W5TB-ről az a véleményem, hogy nagyon rossz az Athlonokhoz, főleg azért, mert P4-es cooler! :)
A D5TB viszont nem rossz tákolmány, nagyjából (szinte teljesen) megyegyezik a Spire Whisperrock sorozatával. Athlon 2000+-ig mindent elhűt, viszont az általam említett hűtőknél gyengébb. -
andorpapa
őstag
Én 4 coolert javasolnék:
Cooler Master X-Dream
Coolink U2L
GlacialTech Igloo 2410
Thermaltake Volcano 9
Nem túl hangosak (illetve a CM és a Tt esetében ott a potméter), viszont hűtenek rendesen.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez a mondat angolul?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest