Hirdetés
- Yettel topik
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Notch nélkül érkezett a Mi Mix 2S
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilva01
őstag
Sziasztok, nem is tudtam, hogy van iylen totyik!
Energiaital"megszállottnaknak" nem nevezném magam, de keveset alszom és nem szeretem a kávét. Ameddig nem olvastam el az összefoglalót, nem is tudtam, hoyg itthon nincsen taurin az energiaitalokban.
Ezentúl jobban átfutom az apróbetűs részt. Amit szoktam inni (nagyjából szeretem sorrenben):
- Szerbiában voltunk, Guarana a neve, a többi italhoz képest a zöld-sárga doboz nagyon savanyú, ez eléggé ízlett. Szerk.: most nézem ,ebben van taurin. Lehet placebo, de most hogy így belegondolok volt, hogy sokkal élénkebb lettem, mint amire számítottam.
- Monster zöld-piros-Rossi
- Hell szőlős strong
- Hell multivitamin, kiwis, pink guavásNagyjából ennyi. Viszont most ki fogom próbálni a Rockstart,
megnézem a taurin milyen hatással van rám.Ha jól emlékszem itt a trolimegállónál lévő dohányboltban láttam. Ha meg nincs, úgyis megyek du. Nyíregyházára, ott úgyis több helyen lehet kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest