- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A középkategóriában erősít a Realme
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Most kóstoltam ezt a meggyes bombát,szerintem nagyon finom.
-
Def26
félisten
Szombaton megyek ki Bécsbe. van kint valami említésre méltó?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
T-unit
őstag
válasz vwpolopg #11040 üzenetére
Így van!
És ugyancsak ígyvan. Az ember iszonyat szerény ilyen téren és csak a saját örömére gyűjti ennyi ideje, és nem érez késztetést, nincs szüksége tologatnia képeket közösségi oldalakra fel...tovább menjek, tudtommal 2-3éve "csinálja" folyamatosan picasáját is, annyira ideje nincs rá mára archiválásra.üdv.
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #11033 üzenetére
Már bocs, de kötve hiszem. Petcsi barátom 1éve járt 3000 fölött asszem, közel 20év munkája (30-as arc, anno ide is írt mikor még ráért, többen üzleteltek is innen vele...) 1x linkelt képet nekem mailbe 1ik szobájáról, ne tudjátok, a plafonról is doboz adagok borultak majdnem lefele.
üdv.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na csepeli piacon tényleg találtam 230-ért Monstert. Kár h csak kék volt.
Live-Die-Respawn
-
Eflek
tag
válasz energy4ever #11029 üzenetére
Nem egészen az az italdiszkont, hanem egy Reál a Csaba utcában.
Az a lépcső, amin fel kell menni a buszokhoz onnan van egy lejtő, át a zebrán ott egy match (ahol már van újfajta watt light) és ezen az utcán még tovább mész egy sarkot és ott egy reál, szóval csak egyenesen a lejtőtőtl. Nem lehet eltéveszteni
Adrenalinból nem taurinos sem mentes, hanem a normál csigás, amit kb 2 éve árultak, abból nem készültek külön fajták.
Ízét még nem kóstoltam a Bombának, Milán szerint üti a Watt Cherry-t.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz T-unit #11025 üzenetére
Sajna már nem beszélek vele szerintem addig. Ha hoz többet úgyis közzéteszem majd őket. Még adós vagyok 1-2 dobozzal másoknak is, amit ígértem, hogy majd lefényképezem meg küldök ha kell, csak június végéig sűrű az életem majd utána mindent.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
T-unit
őstag
Nekem csak német Vetteles 2012-es red bull doboz kéne onnét ha van, legjobb lenne egy olcsó üres doboz mert a tartalma a könyökömön jön ki leginkább és úgy az drágább is.
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Eközben Németországban, haverom nem sokára jön haza:
-
T-unit
őstag
Akit esetleg itt érdekelne, nálam jelenleg van most raktáron német monster assault + egy üres lila rockstar mellé, itt 1400Ft, és ami a lényeg az assault 100% hibátlan dobozos, mini horpadás sincs rajta. [link]
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Bulitt #11016 üzenetére
A GO jó? Ubazz,,, Valami baj van velem. Bulitt! Te 0.25ös Arzenált ittál ugye? Milyen volt a kupakja? Fekete vagy arany? Mert kaptam 0.25öst is és nekem arany kupakja van másnál meg fekete kupakkal láttam.
-
DJ. Ru$y
félisten
A tegnapi ajándékaimban volt 1L-es Arzenál edrink... aki nagyon lehúzta az ivott már GO-t? Mert, hogy még a GO-nál is kategóriákkal jobb...
-
xlife11
senior tag
Csak ez az egy szín van a helyen, a többiről egyelőre semmi infóm, még körbekérdezek osztrák ismerősöknél, de eddig még nem találkoztam vele.Szerintem 700Ft körül tudnék hozni, átlehetne venni Kőszegen, vagy opcionálisan posta, de az szerintem csak nagyobb tételben érné meg.
-
xlife11
senior tag
Ilyen érdekelne valakit?Tudnék szerezni ausztriából, amennyiben lenne rá kereslet utánanéznék mennyiért tudnám meghozni.
-
T-unit
őstag
válasz DJ. Ru$y #11006 üzenetére
Ezek a vérpistikék is megunják előbb utóbb, azt ha már tényleg el is akarják adni, lesz az annyi amennyit írtam, és már el is menne annyiba 500-1000Ft max, és még akkor is örülhet eladott egy "üccsis" 5Ft értékű dobozt. Másik ugyanez ez, lévén az is hót ziher lejárt évekkel ezelőtt, tehát mintha bontott lenne.
üdv.
-
T-unit
őstag
Már "csak" 5000 a másik hulladék is. [link]
Alakul, 1hó múlva mikor már nagyon unják hogy a kutyának nem kell, lesz az talán egy ezres is amit én mondtam, azt kb örülhetnek ha kapnának érte annyit.
Természetesen az eladót ki se kellett találnom mennyire korrekt, érdeklődés esetén válaszra se méltatja a másikat, tipikus fasszopó eladó, aki nagyon viccesnek hiszi magát.[ Szerkesztve ]
üdv.
-
T-unit
őstag
Jaja, ez az itthon 250Ft-os szint, kint yenbe se hiszem több.
Azért az üveges RB-ért 500Ft-nál többet nem adnék, jöhet felőlem az antarktiszról is.
Ja, és azért nagy fasz az eladó, mert persze hogy mivel üveges, ott tudja 1000/db áron adni, ami kéne alu dobozos német RB limitált üres doboz meg 1200Ft, no comment, tehát egyértelmű nekem ebből gyűjtők lehúzásáról van már szó megint, de részemről beszopja mert tutira ziher nekem nem ér 1200Ft-ot a veteles német doboza, tavaly a 2011-es osztrákot vettem 1000Ft-ért telibe..Ja, azok ilyen "beteg" bolti árak ne félj, nem magáneladók, 1éve kb ott rohadnak fenn, a kutyának nem kell ugye annyiba, azt csak foglalja ott a helyet kb, ugye nagy cég meg pont megteheti márcsak önreklám miatt is.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
DJ. Ru$y
félisten
Xfire-t és 3 féle gránátot tud valaki szerezni? Fizetem utalással
Lenne rá jelentkező?
-
werner97
tag
http://energytests.blogspot.com/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest