- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szucsinka #403 üzenetére
Pulzusmérési vagy véroxigenszint pontosságát hogyan ellenőrizted? Pulzoximéterrel vagy felkaros vérnyomásmérővel együtt használtad? Alvásnál nálam is helyenként pontos de volt, hogy felébredést vagy ébrenlétet alvásnak minősített, illetve akkor írja a felébredést mikor ébredés után szinkronizálom az alkalmazással. Addig hiába vagyok mar fent 10-20-30 perce akkor is alvásnak minősíti.
Nálam sajnos gyakran mutat 0-ás pulzust: -
válasz
szucsinka #401 üzenetére
Az értesítő, jelző funkcióit tökéletesen ellátja, abban nincsen hiba de azt én is csak hívásjelzésre használom. A legtöbb értesítést kikapcsoltam mert állandóan rezegne és kb 2 nap alatt lemerülne. Mi band is kb annyira pontosan mér mint ez az óra. Ugyan azon az alapokon és algoritmuson mennek. Egyébként ha valaki értesítések kijelzésére, kezelésére, fizetésre használja akkor tök jó az óra. Ha viszont sportolás és a különböző értékek monitorozása a fő cél akkor arra tulajdonképpen alkalmatlan.
-
lasz10
junior tag
válasz
szucsinka #398 üzenetére
Nálam is csak akkor frissül, ha előveszem a telefont, megnyitom a Mi Fitet, rámegyek az eszközök/S1/szinkronizálás menüpontra. Ez egy kínai óraficsör, a Honorommal és a Huawei Watch GT4-gyel dettó.
Mondjuk másban se vagyok vele megelégedve:
- AOD 5 nap alatt lezabálja az akkut
- ébredés felemelésre nem akkor történik, amikor akarom, hanem amikor az óra akarja, tehát random.
- telefonálás nagyon halk, nincsen lehetőség semmilyen telefonszám elmentésére.
- második gomb nem programozható
- még az alvást is össze-vissza méri, ma reggel sikerült fél óra alatt 2 órát aludnom szerinte.
Úgyhogy azt hiszem, küldöm is vissza az Alzának, szerintem a 29 ezret sem érte meg, amennyiért vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest