Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercel
senior tag
válasz
Fritz Teufel #3 üzenetére
Az én ExCicum akkor vált roppant izgatottá ha meglátott a kezemben egy ásványvizes üveget.
Először úgy adta tudtomra, hogy a kupak KELL neki, hogy odaült majd amikor visszacsavartam volna finoman kiütotte az ujjaim közül és röptében adott egy sallert a kupaknak ami métereket repült és gurult, majd dorombolva hozta vissza a szájában mint egy beszpídezett vizsla és várta, hogy dobtam el neki.
Ezt évekig gyakorolta aztán ahogy jött úgy múlt el egyik napról a másikra.Csodálatos kis szőrcsomók, hasonlóan kiszámíthatók mint a nők és hasonlóan kiszámíthatóan teszik magukat nélkülözhetetlen örömforrássá (és pont ugyanúgy kapunk agyfszt is időnként, de el nem engednénk egyiket sem);
-
Mercel
senior tag
Annyira tudtam, hogy AliceWake írta ezt a szösszenetet : ) már a címnél gyanakodtam, de ahogy beleolvastam szinte biztos lettem a dolgomban.
Szórakoztató és hasznos volt, lehetne gyakrabban kedves AliceWake?
Hiányoznak mostanában az írásaid.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tisztított folyóvizet biztosító itató evolúciósan egy nagyon is megalapozott termékkategória, a köztudottan speciális igényekkel bíró macskák esetében pedig életmentő lehet, főleg ilyen melegben.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest