Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
flegga92 #4923 üzenetére
Szia!
Ez van a fejlesztő oldalán írva, Google fordítóval fordítva:
*21.05.05
! NAGYON BÉTA! Ez továbbra is a mod tesztverziója, amely az eredeti alkalmazáson alapul, elfedezett erőforrásokkal, saját veszélyre és kockázatra történő telepítéssel!
A további BLE átjárók támogatása megszűnt, mivel a gyártó a felhő oldalon hajtotta végre blokkolásukat;
Hozzáadott és frissített automatizálási sablonok egyes eszközökhöz, frissített fordítás."Pont most töltöttem le a legfrissebb verziót és akkor láttam...
-
-
tlala
addikt
válasz
flegga92 #4166 üzenetére
Ah, értem, akkor bocs.
Sajnos én is zöldfülű vagyok, nem is akarok nagy hozzáértőt játszani.
Fogalmam sincs, hogy működne-e...Sajnos én még ott tartok, hogy milyen smart plug-ot és gateway-t vegyek, hogy Mi Home alatt is menjen, meg majd az Alexához is jó legyen, hogy ne kelljen mindent újra vásárolnom majd. De nem kaptam választ a kérdésemre.
-
tlala
addikt
válasz
flegga92 #4153 üzenetére
Szerintem a hőmérőd is hibátlan, csak belefutottál a szokásos Xiaomi lokalizációs problémába. Ha hozzáadsz egy EU-s cuccot, akkor beáll EU szerverre, és a kínai eszközök már nem adhatóak hozzá. (Ha meg először a kínai hőmérőt adnád hozzá, akkor már az EU-s párásítót nem fogadná el.)
A megoldás az, ha a Google Play áruházas verzió helyett olyan Mi Home appot használsz, amiből kiherélték a lokalizációt, és minden eszköz hozzáadható.A fenti app verzióhoz mindkét eszközt hozzá tudod adni, látni fogod a hőmérő számait is az appban, de ettől még nem fognak tudni együttműködni, mert a bluetooth-os hőmérő nem lesz képes kommunikálni a wifis párásítóval, ehhez egy gateway is kell, ami közös hardver platformot teremt a bt és a wifi között.
-
bb.bocs
őstag
válasz
flegga92 #2711 üzenetére
"Nálunk 40% körül volt a páratartalom egy 50 nm lakásban. Első pár napban nappal a nappaliban volt este a hálóban. Utána maradt a hálóban és szinte csak esténként ment. A másik szobában marat 50% körüli páratartalom."
milyen elosztású a laká belmagasság ablakok szigetelés emeleti? ez elég jól hangzik hogy ha megmaradt a páratartalom és 50nm bepárásított
gondolom nem sokat szellőztettek. nálunk annyi a bibi hogy két szoba van alvásra használva, ezért gondoltam hogy előszobába berakom, onnan tolja a párát, a két szobát feltolja, estére az egyik szoba ajtó csukva,a többi helyen meg tudja tartani a árát, persze ez leginkább télen meg este lényeges.biztatóan hangzik. köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest