Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaofang és Dafang kamerák Kínán kívüli használatát a Xiaomi letiltotta, lehetséges megoldás itt (de ne gmailről írj nekik!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Nagyon köszi!
Egyre jobban érdekel ez az egész :) néhány kérdésem lenne:
- 4GB os pi elég a HA-hoz vagy hosszabb távra jobb a 8GB verzió? Ha jól láttam, akkor gyakorlatilag a HA lesz a pi "oprendszere".
- ha csatlakozik a HA wifi hálózathoz akkor az összes okos kütyü, ami tud a közös wifi hálózathoz csatlakozni, azt látni és kezelni fogja a HA?
- fenti felállás szerint kell-e vagy érdemes-e pl Xiaomi smart hub ot csatlakoztatni a wifi hálózathoz és azt a HA hoz applikálni, vagy tök felesleges.
- hol találom, hogy mik azok a protokollok (nem tudom jól mondom-e pl zegbee) vagy márkák (Shelly) amiket kezel a HA?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest