Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
Mi band 8-as verzióban nincs NFC- s fizetésre lehetőség?
-
draco31
veterán
Tesóm is 6-osról váltott, párjának 5-ös van, néha megzakkant mindkettő, aztán kellett reset, meg ilyenek.
Remélem ez már stabilabb lesz ilyen szempontból, mert meg tudják csinálni, ha akarják, mert nekem első genes Bip-em volt majdnem 4 évig, egyszer sem kellett reset neki, most meg másfél éve használom már a T-rex Prot, szintén nincsenek ilyen bajai. -
draco31
veterán
Közben rájöttem, hogy a cuccokat csak akkor jelzi, ha viselve van, asztalra rakva nem. Ez így még oké.
Még a face messenger nem akarja kiírni az adatokat, csak annyit jelez, hogy abba jött üzenet, de se nevet, se szöveget hozzá egyenlőre. -
draco31
veterán
Hello!
Tesóm kapott egy ilyet, 6-os bandi lett váltva így neki.
Régi motoros vagyok, az első szériás színes ledes bandi óta mindegyik volt már a családban ( ez még működik most is egyébként)
Samsung A53-asa van.
Be is állítottam mindent, értesítéseket is amit szokott használni, hogy jelezzen bandi, de a híváson kívül egyenlőre más adatot nem akar közölni. Így egyenlőre ezzel megakadtam, van valami engedély még, amit nem találok? Az app nem panaszkodik semmire, hogy kellene még. -
llll
senior tag
Sziasztok!
Messenger üzenetekről és hivásokról sehogy nem tudok értesítést kicsikarni a mi band 8-ból. Minden más alkalmazásból kapom ahogy kell és elsősorban erre lenne szükségem. Mi lehet a gond?
4-esről váltottam és ott hibátlanul működött minden, de kicsit nagyobb kijelzőn szerettem volna látni az értesítéseket. Több okosórát is kipróbáltam és őszintén szólva kezd már telelenni a tököm azzal, hogy egyik sem tökéletes. (Általában a telefontól eltávolodva és újra a közelébe érve az újrakapcsolódással volt gond. Poco X3 pro egyébként.) -
butyu
csendes tag
Tegnap 5% alá csökkent az band akkuja foci közben és feldobta az akkumulátor kímélő módot. Véletlenül sikerült is bekapcsolni és azóta beragadt ebben a módban. Elvileg hosszan nyomva lehet kikapcsolni, de csak megy körbe körbe a grafika és nem lép ki. Van valakinek ötlete mit lehet csinálni? Hogyan lehet resetelni (factory reset) ha a képernyőn nem működik?
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Tegnap este felraktam az új Mi Fitness alkalmazást, de kiderült, hogy félig kínai így ment vissza a Google Play Áruházban lévő.
Bekapcsolod a bluetoothot a telefonon, felrakod az alkalmazást, elfogadod a Mi Fitness felhasznális feltételeit, utána megadod a programnak, hogy megkeresse a közelben lévő eszközöket, kiválasztod a magyar nyelvet, régiót? az utóbbiban nem vagyok biztos és magyar lesz a karkötő.
-
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #83 üzenetére
Emlekem szerint amikor kivettem a dobozbol, bekapcsoltam, elkezdtem a telefonnal oszzehozni, mar magyar volt.
Nekem a telefonom is magyar regios, magyar nyelvu. -
fogselyem
senior tag
válasz
figaro7600 #81 üzenetére
Mi az a Médiás?
-
figaro7600
újonc
Sziasztok.
Mediás mi band 8 nem tudja a magyar nyelvet????
Frissítés folyamat leáll...mi lehet az oka?
Valaki tud segíteni???😀 köszi -
icemad
nagyúr
válasz
tothblanka #79 üzenetére
Egy ilyen cuccnál mit számít a kinézet? Egy fekete valami. A szíj sokkal inkább szembetűnő.
-
tothblanka
csendes tag
Vegre nem ugy nez ki, mint a leggagyibb kinai valami, hanem inkabb hasonlit a Fitbitekre. Ajanlom a valtast 6-rol, akar 7-rol is
-
vegyszer
addikt
Szerintem teljesen érthető, hogy nem, vagy nem jól kezeli az eszköz a nyári/téli időszámítás váltását. Elvégre a Mi hom eszközök sem kezelik jól.
Az oka valószínűleg sokkal triviálosabb, mint gondolnánk: Kínában nincs óraátállítás
És közel sem biztos, hogy nekiik ez eszükbe jut, hogy másutt visziont létezik az intézménye, még egy darabig. -
fogselyem
senior tag
Masnak is eltuntek az ora atallitas utan a kulonbozo adatai (alvas, lepesek, pulzus, stb) a Mi Fitnessbol?
-
neophyte79
tag
Rémes...hogy ennyire meg tudta zavarni.
Már 10X reseteltem a karkötőt...másik telefonon próbálkoztam (hogy elkerüljem a HR-t), Android System WebView reset, párosítottam nem egyszer, cache/adat törlés a telón...Mi Fintess újratelepítés. Persze semmi sem segített, aztán eszembe jutott, hogy hajnali 1-kor még rendesen működött, reggelre már nem.Akkor már éreztem, hogy az óraátállítással lesz valami, a linken szereplő videó megerősített ebben.
Úgyhogy játszottam a beállításokkal és így lett jó.
"Egyébként köszönjük az információt, sok embernek hasznos lesz!
"
Ha valakinek gondja van ezzel, linkeld bátran. -
icemad
nagyúr
válasz
neophyte79 #73 üzenetére
Welcome in 2023!
Egyébként köszönjük az információt, sok embernek hasznos lesz!
Azért durva, hogy egy ilyen dolog még ennyire megfogja a technikát...
-
neophyte79
tag
Sziasztok.
Adott az óraátállítással adódó gond, amiről itt egy videó, az aktivitásmérő Xiaomi Band 8 active...de a probléma miatt ez lényegtelen. Mi Fitnesz az alkalmazás.
[link] Videó.
Manuálisan az órát a beállításkorban a nyárira visszaállítva, minden rendben. Télin hagyva eldobálja a kapcsolatot.
Mi lesz erre a megoldás? Mert nyilván az időnek stimmelnie kell...Szerkesztve:
Nem érdekes...megoldottam.
Akit érdekel:
-a beállításokban az automatikus időzónát ki kell venniEzt egy okosóra topicban írtam, bemásoltam ide.
-
fogselyem
senior tag
Ugyan ez van nalam is.
Gondoltam ujrainditom a telefont, karkotot, de nem volt kedvem szorakozni vele elakvas elott.
Valoszinuleg a kinai mindent tudni akaro szerverek szarakodnak.
A Zepp Lifenak legalabb nem kellett onlinenak lenni ha szinkronizalni akartam a karkotot a telefonnal. -
csimpi1
tag
Sziasztok!
Ma a Mi Fitness megőrüt. Az eszköz folyamatosan csatlakozik és szinkronizál megállás nélkül. Alig lehet állítani valamit. Már újratelepítettem, letöröltem, de nem javul. Más is tapasztalt ilyet?
-
fogselyem
senior tag
válasz
KamuMazsola #69 üzenetére
Nekem áthozta az összes adatot 2019-től, azóta van ilyen-olyan Mi Bandom.
-
KamuMazsola
őstag
A Zepp Life-ból át lehet vinni az adatokat a Mi Fittness-be? Úgy értem, hogy mindent, nem csak pár hónapnyit.
-
fogselyem
senior tag
válasz
fogselyem #66 üzenetére
Van valami YouTube megmondo video amiben az ember tudomanyosan teszteli a Smart Band 8at es arra jut, hogy valamelyest pontosabb lett mindenben az uj karkoto.
Alvast, pulzust, lepest, stbt mert es hasonlitott ossze.Ehol van e!
https://youtu.be/2akK9l0XGFQ?si=uj6R6UrOye58Gt_7 -
Viktor77
titán
Pulzust és kalóriát melyik mér pontosabban? 6-7-8? Lépésszám annyira nem fontos.
-
-
spike70
tag
Van valami hátránya a Mi Fittness-nek a Zepp Life-al szemben?
-
fogselyem
senior tag
Tapasztalt valaki olyat, hogy magától újraindult a karkötő?
Kb. 2 hetes használat után először csinálta.
Reggel ébredeztem az ágyban, egyszer csak rezzent egyet a karkötő, megjelent a Mi felirat, majd mintha mi sem történt volna működött tovább. -
Watson25
tag
Megvan az első hiba a Band 8 - al. Konkrétan nem ébresztett reggel. Egy nagyon picit rezzent és ennyi. Pedig alapértelmezetten van az ébresztés. Utánna próbálgattam az ébresztés úgy jó volt. De így nem leszünk jóba
-
feel2006
tag
Szia, nem tudom mire vélni a kérdést.
A xiaomi eu-s rom telefonra vonatkozik gondolom.
A telefontót ez független. Ha letörölted az eredeti mi fitness-t, feltetted a moddoltat, elvégzed a frissítést, majd a végén dobod a moddolt mi fitness-t és visszateszed a gyárit, a band továbbra is Globál marad, Magyar felülettel.
A mindenféle kinai fizetés megoldás ami nekem volt a CN -nonNFC- -s változatban a Global frissítés után mind eltüntek.Én ezen a Kinai benden végeztem a módosítást:
M2239B1
Verzió: 2.2.12 (frissítés után ez lett). -
Ronyn
senior tag
Azt meg kell hagyni,ez töltődik a leggyorsabban az eddigi Band-ek közül
,és meglepően jól bírja az akksi (a 7-eshez képest 😁😁)
-
feel2006
tag
Hi!
Ha valaki keresné, a moddolt Mi Fitnes app-al [MiFitness v3.20.2.i m0tral v1.30u] a CN Band8 Global Band8-ra frissíthető, így tudja a magyar nyelvet is.
CN. 1.3.176 -ról GL 2.2.12-re frissíthető.
Kiindulási alap de a letöltő linket az apphoz Telegram-on lehet elérni.Nálam tesztelve, működik, kb. 30-40 perces a frissítési művelet, de semmi extra nem kell hozzá csak az app és követni/megvárni a frissítés befejeztét.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem minden évben lesz tényleg ügyesebb a Xiaomi karperece, de a mostani generációnál érezhető a fejlődés.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest