- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
Már többször leírtam, hogy simán lehet csak én kaptam egy ilyen problémás készüléket. De csak azt tudom írni amit én tapasztaltam, ezzel és más készülékekkel.
Nem muszáj vele egyetérteni, sem azonosulni, nem is célom meggyőzni senkit sem.
És azt is már nem egyszer leírtam, hogy megvárom mi lesz ha visszajött gariból, meg még pár frissítést amíg a türelmem tart és meglátjuk mi lesz.
Mivel én nem csak telefonálásra, meg facebook-ozásra használom, hanem van pár speckó app, ami fontos hogy jól és gördülékenyen működjön, ezért nekem nagyon nem mindegy mennyit kell tökölni vele, hogy ne legyen gond. -
-
-
-
-
crok
nagyúr
Szerintem csak beragadt a fülhallgató 3.5 jack, próbáld meg ki-be huzogatni párszor a 3.5 jack dugót, esetleg nem látszik a headset ikon felül? Dugj be egy headset-et párszor, akár ugyanazt amit használtál előtte vagy akár másikat, ki-be-ki-be, el kellene tűnjön az ikon és akkor jó lesz. Ha nem, akkor fültisztítós módszer: fültisztító pálcika vatta részének nagy részét eltávolítva a végét bele kell nyomni a jack aljzatba óvatosan majd tisztító mozdulatokat tenni. Illusztrációk: [1] [2]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Linux felhasználók OFF topikja
- Parfüm topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest