Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- VoLTE/VoWiFi
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 90 - modellalkat
-
Mobilarena
Redmi Note 9 Pro topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
A stílusodat továbbra sem értem, de igen ezzel próbálkoztam. Nézd, egy dolgot el kell fogadnod, ha tetszik ha nem. Nem mindenki olyan, vagy feleannyira naprakész és tapasztalt Android témában mint amilyen Te vagy. Az írásaid és kommentjeid alapján, ez neked minimum a hobbid, de lehet, hogy a munkád is, viszont ezzel nem mindenki van így, ezért talán elnézőbbnek, elfogadóbbnak kellene lenned, amikor valaki hiányos tudással érdeklődik, hiszen erre való a fórum. Nem lehet mindenki expert. Ennyit a stílusodról.
Az eredeti felvetéshez visszakanyarodva. Mielőtt írtam volna, minimum egy órát, de még többet is rászántam a keresgélésre, leírásokat olvasgattam, Youtube videókat nézegettem, de az útmutatókban a Bootloader nyitás sehol nem merült fel (most, hogy beleolvastam pl. az egyik videó alatti komment szekcióban, már igen, és egy kommentelő azt írja, hogy nyitni kell hozzá a BL-t, viszont a maga a bemutató olyan természetes jelleggel megy egy a nyitott BL mellett, hogy még csak fel sem merül mint feltétel), pedig már magam is arra jutottam, hogy az lehet megoldás, arra viszont nem, hogy ez a kizárólagos is egyben. Azt hittem, hogy gyári ROM-ra lehet gyári ROM-ot telepíteni BL nyitás nélkül is.
Ezzel viszont csak az a baj, hogy amennyiben BL-t nyitok, úgy oda a User Data, aztán már nincs okom a gyári ROM-hoz ragaszkodni és inkább az xiaomi.EU-s romot tenném fel az asszonynak is. Ezek szerint akkor, ez az út így nem járható.
Minden esetre kösz a fura választ is, legalább egyértelműsítetted, hogy mi a szitu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Háztartási gépek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - 128 gb, fekete, guess tok, szervizelendő
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, 86% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Új, bontatlan Samsung S24 FE, S24 128GB//256GB - Samsung garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
- Apple iPhone 13 Midnight 128gb - 91%-os Akkumulátorral - Karcmentes kijelzővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest