- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mc'
csendes tag
válasz
hattrickuser #3464 üzenetére
Szia!
Led szalagot hogy tudtál beállítani az AnyMote-ban?
Nekem aliexpressről rendelt noname led szalagom van, de nem jöttem rá, hogy lehet összehozni a kapcsolatot. -
Fulár
senior tag
válasz
hattrickuser #3426 üzenetére
Peel Remote Controll.Működik és lényegesen jobb mint a Mi távírányító.Már a Note 4-en is ezt használtam!
Nem akarok hülyeséget mondani és nem is vagyok benne biztos de mintha az Indiai régióba szánt"Pro"elnevezésű variánson mintha pont fordítva helyezkednek el az előlapi szenzorok.De ezt egy gyors Youtube kereséssel egy perc alatt le tudod ellenőrizni!Pledmi Note 5 Vs Redmi Note 5 Pro.
Szerk.Közben meg is néztem és jól emlékeztem.A Pron fordítva helyezkedik el az előlapi kamera és a szenzorok.Tehát sem a Pro sem pedig az 5 Plus üvegei nem jók erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest