- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Apacs85 #16406 üzenetére
Nálam is dettó ilyen használat mellet-játék nélkül- ahogy írod -kihoztam belőle 8 nap használatot-
Nagyon megvagyok elégedve én is az akku ilyen képességével.Összehasonlítási alapom egy Huawei P8-lite fele ennyit se bírt ki.1-hónap használat után kis veszteség- eladtam. -
redelectro
csendes tag
válasz
Apacs85 #13169 üzenetére
Szia, én sem tudtam kikapcsolni az ujjlenyomatos exponalast, elengedtem a dolgot azzal, hogy nem is lehet, néha sikerül így pár kép a lábamról túra közben
Mondjuk szelfinél jól jön.
Semmi dolgod nincs a frissítés után, csak élvezni. (Ugyanez modell és rajta a verziók vannak nekem is) -
borzosmorzi
tag
válasz
Apacs85 #12607 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hol laksz, és merre jársz gyakran az országban, de Budapesten és több nagyvárosban Telenorosként is valószínűleg lenne 4G-d B20 nélkül is. Vidéken, kisvárosban, falvakban nagyon szívnál, mert ott jellemzően B20-as 4G van, és gyakran 3G sincs, úgyhogy maradna számodra az Edge.
-
Ájvé
veterán
válasz
Apacs85 #12602 üzenetére
Biztos Snapdragonos, csak nem tudja a B20-at (nem Globál verzió). Ez a kék egy speciális kiadás Kínába, szóval B20 ezért sincs.
Eléggé fájó lesz a B20 hiánya, leginkább vidéken.
Ennyiért kapsz egyébként B20-as verziót is. 55-ért pedig feketébe is megkapod. -
dkpisti
tag
válasz
Apacs85 #12359 üzenetére
Jó teló miui-val használom legfrisebb developerrel 4/64-es kameránál valós probléma a rossz hang videofelvételnél van egy kamera mod az kijavítja ezt(bootloader nyitás+recovery telepítés kell de nem egy nagy történet)+4k-ba lehet videozni vele egész nap nyuzom 50%-ig merül töltés nélkül 4g+gps én imádom lényegesen jobb telót 130körül kapsz csak Oneplus5,HTCU11 stb.
A wifi hotspot nekem megy nincs vele bajom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest