- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
Akkor lenne vmi hibára ok gyanakodni, ha 1-2 nap alatt lemerülne használat nélkül is.
4.5 nap után, valamennyi használattal erre semmi okod, ezt nyilván magad is tudod.Összehasonlítgatni pedig ettől függetlenül a világon semmi értelme, hiszen mindenkinél más pl. a helyi mobilhálózat (térerő, frekvenciasáv), mennyit mászkál napközben, milyen ROM és milyen alkalmazások vannak rajta, milyen fényerőt használ, stb - és ezek bármelyike jelentősen befolyásolja az eredményt.
-
m0py
tag
Visszaraktam Global betat (7.3.9), ugy nez ki ezen nem csinalja az idegesito bugot, hogy nem frissul az akksi szint jelzo amig nincs aktivan hasznalva a telo.
Itt vannak az eredmenyek az akku idorol: [link]
Tobbnyire keszenletben volt a telo, 4g+wifi bekapcsolva, a meredek reszeknel altalaban volt 10-20 perc jatek. Ez jo eredmenynek szamit? 3 hetes a telo egyebkent, es volt mar 5-6-szor toltve. -
m0py
tag
Csinaltam egy teljes lemerites, aztan kikapcsolva maxra toltest, gondoltam hatha eszhez ter az akksi. De sajnos ugyanaz meg mindig.
[link]
Tegnap ejjeltol ma delelottig nem nyultam hozza, vegig 100%, aztan amikor az elobb elkezdtem hasznalni, egybol lezuhant 91%-ra. Kajak hibas a 2 hetes keszulekem? Senki masnal nem csinal ilyesmit? -
GeorgeF
csendes tag
Én sem tudom mitől érné meg jobban. A hátsó hangszórónak jobb helye van alul, ez tetszik. A kamerája érdekelne, mert a RN3 pro csapnivaló képeket készít. Hosszú záridőket állít még jó fényviszonyok között is, így könnyen bemozdulnak a képek. A kisebb felbontás az RN4-nél nem túl biztató.
-
Carline
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest