- Google Pixel 9a rapidteszt
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
-
Mobilarena
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Tlala módszere némiképp kifejtve:
1. Töltsd le a Developer ROM-ot innen: Full ROM pack 6.12.1 (MIUI8) for Kate
2. Bármi más módosítás nélkül töröld a "emmc_appsboot.mbn" nevű fájlt az imént letöltött ZIP fájl "firmware-update" nevű alkönyvtárából.
3. Másold a ZIP fájlt kicsomagolás nélkül a telefonra.
4. Indítsd el a telefont recovery módban TWRP vagy ZXC recovery előfeltétel, én TWRP-vel csináltam).
5. TWRP-ben Install --> majd a felmásolt ZIP fájlt betallózni, és a frissítés megkezdhető.
6. Én a TWRP-ben a sikeres frissítés után töröltem a Dalvik cache-t.
7. Teló reboot. A telefon elvégzi a frissítés befejezését (folyamatjelző csík több percig), majd elindul.
8. Ha korábban volt root, akkor az SU-t újra kell húzni például TWRP-ből.
Eredmény: a telót 6.10.13 global dev + TRWP + root + zárt loader állapotból frissítettem 6.12.1 global dev-re úgy, hogy minden adat megmaradt, nem kúrta el a frissítés a telót (mint korábban), a TWRP is megmaradt, root-ot simán vissza lehetett pattintani. Egyszóval tehát minden rendesen működik
A kredit Tlalának jár.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest