- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
válasz
Claude Leon #4 üzenetére
Ez azért gáz, mert zsebben nyitogatja a telefont és volt olyan, hogy SMS-t küldött. Én egyik mobilomon sem tudom használni az ujjlenyomat olvasót, kormányablakban személyinél is 30 perc volt mire két ujjamat eltudtak fogadtatni. Próbáltam a kódos képernyőzárást de volt olyan eset, hogy az okézó gomb nem került ki a billentyűzetre így nem tudtam belépni a saját telefonomra...
-
Nagus
senior tag
Sziasztok. Van egy 9C NFC ami állandóan aktiválja a kijelzőt ha hozzáérek a hátoldalon lévő ujjlenyomat olvasóhoz, nagyon bosszantó és idegesítő. Az ujjlenyomat ki van kapcsolva a biztonság résznél mivel amúgy sem venném hasznát, okmányirodában személyinél is 30 perc volt mire kettőt elfogadott a rendszer. Miként lehet kikapcsolni ezt a funkciót? Sehol nem találom. Érdekes, hogy van egy Honor 8A-m aminél kikapcsolt ujjlenyomatnál nem jelentkezik ilyen.
-
ron89
friss újonc
Nekem is ez a problémám. Ha hosszabb időre (pl. éjszakára) ki van kapcsolva a mobilnet, akkor legközelebb csak újraindítás után fog bekapcsolódni.
Előző telefonommal sose tapasztaltam ilyet, örülnék ha lenne valami beállítás ami orvosolja, mert bosszantó mindig újraindítgatni. -
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Adott egy Redmi 9c típusú telo.
Mobilnetet szeretnék használni.
De nem tudok rá akkor csatlakozni, amikor szeretnék.
Van, hogy kezdeményezem a csatlakozás és nem kapok jelet, addig amíg nem indítom ujra
Vagy nem teszem repülőgépes uzemmodba.Miként lehet ezt orvosolni mi lehet a baj?
Beállítási vagy netalán SIM probléma volna?
Előző telefonon nem jelentkezett a fenti jelenség.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest