- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Ebből igazából a a SIM hiánya amibe sokan beleakadhatnak, de a többi igaz az iPadekre is.
-
nightshadow
veterán
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
"nincs SIM"
Nekem is csak wi-fi only tabletem van. Mikor elviszem kirándulni, akkor az okostelóból csinálok egy hot-spotot, s máris "van SIM". Minek kellene külön SIM-kártya, meg előfizetés a tablethoz, ha megoldható okostelóval?
-
fekete.puma
tag
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Hardverileg és ár/érték arányban rendben van azért kapta meg.
APPLE iPad (A16) 128 GB-os változat 170k és abban sincs GPS és tárhely bővítés, csak SIM lehetőség és viszik mint a cukrot.
Az 512 GB WIFI+5G változat 400k abba már valósszínű, hogy GPS is belefért.
Xiaomi Pad 7 Pro 12GB/512GB-os változat 200k a sufni GSM üzletekben, amúgy 230k -
Draun01
tag
válasz
Donki Hóte #29 üzenetére
Szerintem meg simán a felhasználók nagy részének ezekre nincs szüksége. A legtöbben leginkább otthon használják, vagy a kocsiban/nagyinál a gyerek. Erre nem kell SIM. Egy ekkora tabletet nem fognak navira használni. Ha használtad már akkor tudod hogy elég jó az IPS benne, sok ember meg sem fogja mondani hogy nem OLED.
Szerintem SIM vagy GPS speciális vagy üzleti felhasználásnál kellhet, de sok helyen a céges telefonról hotspotolnak.
A tárhely bővítés mire kell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest