Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Nekem bebuggolt egy reggeli ébresztő rajta és nem tudom hogy lehetne kikapcsolni...
más már használta, de nem lehetett kikapcsolni és őt is ébresztette.
-
Nestor16
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben pántja hozzá? Női kézre kéne valami, ami nem szilikon, mert nem bírja a bőre. Akár rózsaszín is lehet, a többit privátban.
Köszi. -
-
Nestor16
senior tag
Üdv Uraim!
Ma megjött az én Bandem is, már pár hete olvasom a topikot kisebb kihagyásokkal, szóval legalább pár száz hsz-t már elolvastam, nem is értettem meg jó párat, mert ez a sok firmware verzió, app verzió stb nem volt egyértelmű, de tudtam, hogy nem lesz olyan bonyolult ha megjön, főleg mert akkor szerzek gyakorlati tapasztalatot. És valóban tök jó, egyszerűen használható.
Átnéztem, hogy eredetit küldtek-e, majd kerestem rá appot. Az is fontos volt, hogy fehér ledest kezelje, mert ilyet kaptam. (A magyar verziót emiatt inkább hanyagoltam.)
Az MiFit-et tettem fel elsőnek, mivel csak az a hivatalos app hozzá (bár az értékelése miatt először nem voltam biztos benne). Amit ez az app tud az szerintem nekem elég is lesz, ha jól működik.
De azért van ami még nem tiszta. Nekem a firmware verziószámom: 5.15.7.29, szóval ez mi is?
Note 2-vel használom és szuper eddig a zárfeloldás is. Azt hittem több macera lesz vele, mivel itt a fórumon olvastam többeknél is, hogy nem megy az értesítés stb. De eddig remekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dolce Gusto
- Suzuki topik
- Autós topik
- Formula-1
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest