- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loriana
csendes tag
válasz
Loriana #13479 üzenetére
Megoldódott
)
A megoldás: nrf master control app. Ezzel sikerült végre csatlakoztatni, és így a Mi Fithez is csatlakoztató volt azonnal.
Ennyit én még nem szenvedtem egy kütyüért, de most határtalanul boldog vagyok.
Vsz. az is gond lehetett, hogy nem volt "Felfedezhető"-re állítva, így választottam le, és ezért nem tudott hozzá csatlakozni ezután sem BT-n, sem Mi Fit-en. -
Loriana
csendes tag
válasz
virkir #13477 üzenetére
Közben kipróbáltam Smartlock-kal. Nem tud ehhez sem csatlakozni, ugyanazt írja ki. Más bluetooth eszközzel működik (laptop, hangszóró), úgyhogy maga a Mi Band bluetooth lehet hibás. Vagy a frissített firmware a rossz. Csak hát az eredetit meg nem tudom visszatenni rá...
-
Loriana
csendes tag
válasz
virkir #13477 üzenetére
A telefon látja bluetoohon párosított eszközként, ha belelépek, pedig annyi látszik, hogy "Leválasztva". A MiFit ennek ellenére továbbra sem tud csatlakozni, bármennyiszer próbálom, nem sikerül a párosítás. Még arra gondoltam, valahogy meg kéne szüntetni a telefonhoz párosítást, de sajnos ez sem egyszerű, mert habár más eszköznél van ilyen lehetőség, ennél, ahogy belépek a párosított eszközbe, nem jelenik meg ez a funkció. Most próbáltam a telefont visszaállítani korábbi verzióra, de ez sem oldotta meg.
-
Loriana
csendes tag
Sziasztok! Van egy kis gondom. Tegnap bontottam ki a dobozából a zsírúj, GearBest akciósan rendelt MiBand2-t. Azonnal rádugtam töltőre, és csatlakozott is a telefonra (Xiaomi Redmi 3S Prime) a MiFit-ben párosítva rögtön (lehet ezt nem kellett volna vagy nem ebben a sorrendben), beállítottam pl. az ébresztőt és az alapadatokat, majd frissítette magát a firmware. Ezután nézegettem a miBandage-t, de nem tudtam párosítani, ezért kipróbáltam mindent, végül leválasztotam MiFitről, töröltem vagy 6x a cache-t is, és újraraktam, plusz próbálkoztam a Notify-jal is, de semmi. Közben vagy 3x indítottam újra, bluetooth-t is ki-be kapcsoltam. a BlueScan látja, a MAC cím kiolvasható, amivel a Notify-ra sikerült már 1x csatlakoznom. A MiFit-re azóta sem. Ja még egy: éjszakára betettem a hűtőbe (már végső elkeseredésemben
), és reggel arra ébredtem, hogy rezeg a hűtő az ébresztésre, de ennek ellenére továbbra sem tudom párosítani a MiFit-tel. A lépéseket számolja, a pulzust méri, de a push funkciók (hívásjelzés stb.) közül semmi nem működik. Ha valaki lenne olyan kedves, és írna még vmi lehetőséget, hálás lennék. Még azon filóztam, hogy lehet visszatenni az eredeti firmware-t, de sehogy sem jövök rá guglival... Van esetleg szerviz valahoz Budapesten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a saját Linux disztribúciójával az Intel
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest