- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maffia91
aktív tag
válasz
ujskodas #7135 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Fent van most a MiFit 1.5.452 magyar app és megvettem Playről a Mi Band Notify Pro-t.
Csak nekem van problémám a programmal? Néha össze vissza rezegteti a kütyüt... Ha értesítést kapok, akkor is van, hogy 2* jelzi... Néha 3at, néha 2őt rezeg, pedig be van állítva, hogy 2 rezgés legyen!
A másik, hogy megnyitáskor csomószor befagy a program...Pedig hasznos kis alkalmazás, és végre nem keltem fel állandóan a rezgésekre, ha kaptam valamit
-
gianone
őstag
válasz
ujskodas #7016 üzenetére
Konkrétan a kérdéseidre válaszoltam.
A saját androidodat te ismered jobban, hogy hol lehet a beállításokban a Hozzáférés értesítésekhez, én nem tudom, keresd meg, nem lehet bonyolult. Az enyémben Sound&Notificationben van.
Ha testre szabható értesítéseket akarsz, akkor meg töltsd le Mibnad Notify V2-öt (esetleg Pro) Gugli Playből. De akkor ennek kell az engedély.
Nekem sehogy nem értesít, ha hatókörön kívül voltam.
Ébresztést nem használom. -
gianone
őstag
válasz
ujskodas #7013 üzenetére
Meddig rezegjen? Míg lemerül? 10 mp alatt nem veszed észre, hogy hívnak?
Engedélyezni kell a hozzáférést alkalmazásértesítésekhez Mifitnek android beálltásokban, ahogy írja. Ez androidonként máshol van.
Ha nem tetszik az értesítés, van Miband Notify (Pro). Ott variálhatsz. -
csasaKKP
senior tag
válasz
ujskodas #6983 üzenetére
Oh jaj...
Oda volt írva, hogy: "A "hu" , "en" értelemszerűen a nyelvet jelöli, a magyarnál az "N", az angol verzióban a "notify" jelöli az értesítéses verziót."
Letöltöd a neked megfelelőt a számítógépre, csatlakoztatod a számítógéphez a telefonod, rátöltöd a telefonra, mindegy, hogy hova, csak találd meg. Megkeresed a telefonodon fájlkezelő segítségével az appot, amit imént már rátöltöttél, ráböksz, követed az utasításokat...Vagy letöltöd Google Play-ből a MI Fit appot, igaz az angol nyelvű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Apple MacBook
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest