- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
En kiprobaltam az uj Mifitet, aztan visszaraktam a regi 1.8.711-et. A karkoto fw-jet nem figyeltem le, de most 1.0.12.0 van rajta.
Elvileg mukodhet, hogy tabletrol beallitod az early bird alarmot, es telefonrol az uj mifittel nem szinkronizalsz tobbet.
A karkoto oraja szinkronizalaskor allitodik be a telefonrol/tabletrol. Szinkronizalaskor beallitodik az early bird, onnantol a karkoto onalloan ebreszt vele a sajat kis firmwarje tudja a sajat kis oraja alapjan, telefon nem szukseges amig megvaltoztatni nem akarod ezt az ebresztest. -
andrisbandi
őstag
Tipikus hibák, elvileg egyszerűen orvosolhatóak.
- Mifitben "unpair"
- Minden mibandos proginál "adatok törlése" majd "minden mibandos progi törlése"
- Teló újraindítás
- Playből letöltött hivatalos Mifit telepítése, párosítás.A "pánt belső órája" a telóhoz szinkronizálja magát. Ellenőrizd a telefonon a pontos időt. Nézd át az ébresztéseket.
Ha így már jól működik, telepíthetsz/cserélhetsz mibandos programokat.Az írták itt a szakik, ha nem a Playről van a pánt programja, akkor a régit mindíg le kell törölni, az adatokkal együtt, és csak utána érdemes telepíteni az újabbat.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok!
Amióta az ünnep alatt lefrissült 2.0 verzióra a MiFit, azóta nem működik az ébresztés
Eddig be volt állítva egy ébresztő munkanapokra (H-P), amit az ünnepi 4 napra kikapcsoltam. A verziófrissítés után még kedd este visszakapcsoltam, szerdán reggel szépen el is aludtam, mert nem rezgett.
Ma reggel ugyanez történt.
Viszont: beállítottam 10 perccel későbbre egy egyszeri ébresztést, az működött.
A mai nemébresztés után csináltam egy unpair-pair kombót, kíváncsi vagyok mi lesz holnapMás tapasztalt hasonlót iOS-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest