- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
arcsi84 #9930 üzenetére
Ugyancsak leveszem...egyrészt zavar fürdés/zuhanyzás közben,,olyankor semmi ne legyen rajtam...
Másrészt b@ssza a csőröm, hogy ott a két töltő érintkező a gumi alatt...a víz meg rövidzárat okoz...
Ha ezt meg is oldották valami védelemmel, akkor is b@sz az érzés, úgyhogy:
Leveszem minden alkalommalSzerk:
Mosogatást, stb azért simán nyomom,,,mégis egy "filléres" kütyü...nem a családi ékszer... -
csasaKKP
senior tag
válasz
arcsi84 #9892 üzenetére
Mozgás alapján számolja az alvást is + egy speciális algoritmus, tehát igen, ha nem mozogsz egy időintervallumban egyáltalán, akkor mélyen alszol, ezt a kütyü is tudja. Időközönként átfordulsz tudatalatt egyik oldaladról a másikra, kicsit mozgolódsz, ez két alvási ciklus között van a NREM kevésbé mély fázisában, ez alapján számol a kütyü is.
Ha nagyon sokat forgolódsz, és sűrűn felkelsz, akkor már az algoritmus nem tud megfelelően kalkulálni (nem csak ennél a kütyünél, hanem minden olyannál, ahol mozgás alapján számolja az alvási ciklusokat és nem agyhullámok alapján.
). Ezzel nem nagyon lehet mit csinálni, egy kicsit lehet finomítani az algoritmuson.
-
DaDa
senior tag
válasz
arcsi84 #9766 üzenetére
Szinkronizálni csak akkor szinkronizál ha megnyitod az appot(azon belül tudsz azonnalit is bár ha megnyitod már megy a sync) de folyamatosan akár telefon nélkül is méri az adatokat amit bármikor áttölthetsz a telefonba. Esetleg egy második gyártótól való program widgetjét ki tudod rakni és az akár (ha jól tudom) live-ban is tudja mutatni a dolgokat. A futás és a gyaloglást megkülönbözteti a biciklizést nem tudja de arra ott van rengeteg ingyenesen letölthető progi és a biciklin a telefon is elfér. Úszni nem ajánlott benne mert nem tudja rendesen mérni és jót sem tesz neki. Én zuhanyzás közben sem veszem le de úszni nem úsznék benne.
-
szpali
addikt
válasz
arcsi84 #9721 üzenetére
innen egy pöppet olcsóbb:
http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_259237.html -
csonka
tag
válasz
arcsi84 #9625 üzenetére
Több mint egy éve használom és tökéletesen elégedett vagyok vele. A szíj egyszer elszakadt, de már előre gondoskodtam cseredarabról (kb. 250 Ft volt), úgyhogy nem ért meglepetésként a dolog.
Én csak lépésszámlálást, alvásmonitorozást és az ébresztést használom, így az akksija bírja kb. 2 hónapig napi 1 szinkronizálással. (elvétve kettővel) -
válasz
arcsi84 #9625 üzenetére
Akkuról nem tudok nyilatkozni, 8 napja van meg és 79%-on.
Szíj biztosan el fog szakadni, ha máshol nem, a huroknál, de aki vigyáz vele, annak sokáig jó.
A szinkronizálás a telefonban lévő bluetooth-tól is függ, nálam eddig, ha egyszer akadt meg (Xperia Z2), akkor ki-bekapcsoltam a BT-t és ment újra.Nekem egy hét után ez így egy majdnem tökéletes céleszköz (mint a Kindle olvasásra) lépés/alvásstatisztikára és sms/e-mail/hívás értesítésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest