Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Appok (csak saját felelősségre, ha nem az eredetit használod [első link]):
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
gianone #1036 üzenetére
neha mukodik neha nem... meg nem jottem ra mikor igen es mikor nem. de rajta vagyok.
felixo:beallitasok- es a viselet sor alatt. ha nincs ott annak oka van. nem kompatibilis ez a funkcio a teloddal. vagy a hw vagy az sw az akadaly. asszem hw xiaomi telo kell vagy sw oldalon 5.0-as rendszer... de ezekben nem vagyok biztos majd kijavit valaki aki jobban tudja.
szerk: ugy veszem eszre ha en zarom a kijelzot akkor keri utana az ujjlenzomatot ha magatol zar le akkor nem... eeerdekes...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Xiaomi 15 Ultra Photography Kit Legend Edition
- Apple Pencil 1. generáció (MK0C2ZM/A) Gyári csomagolásban, kiváló állapotban!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest