- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodrede
csendes tag
válasz
domedee #5624 üzenetére
update2
...nos, rápattintottam az OpenWrt-t. 2 napja megy, és nem jött elő még az ominózus csatlakozási hiba. Plusz ki tudom használni az eredetileg Xiaomi okos eszközöknek könnyebb csatlakozásra fenntartott középső antennás 3. wifi adapterét, ami tud 2.4Ghz-t és 5Ghz-t is (802.11ac/b/g/n). -
bodrede
csendes tag
válasz
domedee #5624 üzenetére
kis update!
Az ax3600-ra rátettem egy mókolt kínai FW-t, hogy "ne üzengessen haza", és az adóteljesítményt is 30dBm-re lehessen állítani.
Működik minden, mindent elsöprő térerő. De sajna a böngészős nem konnektálós jelenség ugyanúgy előjött. Valami https-es trükkre gyanakszom: ...következő lépés már az OpenWrt lesz.
-
bodrede
csendes tag
válasz
domedee #5624 üzenetére
Hi, ...nekem is pont ezt csinálja DIGI-n rendszeresen egy idő óta.
Egyenlőre nem tudtam rájönni, hogy pontosan mi lehet az oka.
Ennyit tudtam meg eddig (csak wifi-n kapcsolódva, vezetékes kapcsolaton még nem jött elő, de ez nem jelent semmit sem):
- több gépen is elő tud fordulni ez a jelenség
- ugyanazon a gépen másik böngészővel simán megy (Chorme-on nem megy, Brave-en megy, ...vagy fordítva)
- ha a "nem menős" böngészőn kitörlöm a böngészési adatokat, akkor megjavul (nem kell semmit sem újra indítani)
- router reboot-ra megjavul
- további (egy Tenda) wifi repeater-t rákötve és azon keresztül kapcsolódó laptop-on is előjön ez a hiba
...most egy másik routert (TP-Link ddwrt) tettem be helyette, és az ax3600-at áttettem vezetékes repeater üzemmódba ehhez routerhez drótozva: most sem a TP-link, sem az ax3600, sem a Tenda wifijére kapcsolódva látszólag nincs semmilyen probléma.
Még azon gondolkozom, hogy Openwrt-t pattintok rá, és úgy tesztelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest